ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Chemické čištění energetických zařízení.Topenářské a instalatérské práce, podlahové vytápění.

Provádíme: - elektrorevizní práce - montáže přípojek a elektrického vytápění - ochranu proti přepětí a domovní elektroinstalace s dodávkou materiálu - elektromontáže zařízení NN, v průmyslových a stavebních objektech - elektroinstalace: bytové, čerpacích stanic PHM, venkovního osvětlení, apod. - revize elektrických zařízení, elektro - ...

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Práce: - malířské - štukování stěn - plastické nástřiky, nástřiky VARIOPAINT.

Zajišťujeme kompletní studnařské práce. Popis činnosti: - studnařské práce - kompletní servis - motoservis - opravy silničních vozidel - auto moto - prodej palivového dřeva - metrová polena, špalíky na míru (i štípané) vč. dopravy - odbahňování rybníků a nádrží - odebírání vzorků, zajištění rozborů sedimentů dna, zajištění likvidace ...

Truhlářství . Prodej dřevěných a plastových oken Prodej kuchyní Výroba kuchyní, renovace vč. dvířek Výroba eurooken vč. dveří Výroba atypických schodů Výroba zábradlí a plotů Zakázková výroba Výroba a renovace kuchyní, atypických schodů, zábradlí, plotů i eurooken.

Nabídka instalatérských prací.

Velkoobchod, maloobchod, realizace: - podlahy dřevěné - laminátové podlahy - bambusové podlahy - podlahy z exotických dřevin - venkovní terasy - podložky - přechodové a obvodové lišty - brusivo - lepidla - laky - oleje - tmely - penetrace - nivelační stěrky - čistící prostředky.

Provádíme kompletní rekonstrukce, opravy a realizace nových střech a fasád, jejich zateplování a výškové práce. Nabízíme střechy na klíč i konkrétní pokrývačské a klempířské práce.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Geodézie, zajišťujeme geometrické plány, vytyčování hranic parcel, vytyčování staveb, dokumentace skutečného provedení staveb, sledování deformací, účelové mapy, důlní geodézie, GPS, nivelace. Nabízíme inženýring a poradenství v oblasti katastru.

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

Rodinná firma JK plus s.r.o. v Jílovém u Prahy se zabývá výrobou schodišť od roku 1993. Měsíčně vyrábíme okolo 25 kusů schodišť a to ve všech možných typech, tvarech a materiálových provedeních. Dodací lhůty se pohybují okolo 10ti týdnů. Mimo samonosných schodišť provádíme i obklady betonových či ocelových skeletů. Vyrábíme nejen klasická ...

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Nabízíme veškeré stavební činnosti za přijatelné ceny: - sádrokartony - půdní vestavby - rekonstrukce - fasády - zámkové dlažby.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Naše firma se zabývá prací ve výškách, hloubkách a špatně přístupných místech pomocí horolezecké techniky. Použitím horolezecké techniky dostáváme možnost pracovat tam, kde je stížený, stísněný či jinak omezený přístup. Ať už jde o opravu světlíku, prasklin ve zdech, nátěr střechy či fasády, instalaci satelitu, nebo mytí oken. Provádíme ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Provádění truhlářských a podlahářských prací.