ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Elektromontáže a elektroinstalace pro byty, domy a objekty k podnikání. Zavádíme elektrické vytápění, přímotopné i akumulační. Dále zavádíme elektronické zabezpečovací systémy, domácí telefony, TV i SAT. Revize elektro a zednické dokončovací práce.

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Firma byla založena roku 1991. Práce většího i menšího rozsahu (komunikace, základy rodinných domů, bazény, výkopy inženýrských sítí, terénní úpravy zahrad, podezdívky) Konzultace a rozpočty provedeny přímo na místě u zákazníka zdarma.

Naše firma byla založena v roce 1996 se specializací na: - pokládání dlažeb - obkládání koupelen - kompletní obkladačské práce - drobné zednické práce.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Práce: - geologické - hydrogeologické.

Dodávka a montáž všech typů vytápění, solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody a tepelných čerpadel.

Provádění zednických, obkladačských a malířských prací. Zateplování fasád a objektů.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Výroba, prodej: - plovoucí podlahy - laminátové - dřevěné - korkové. Prodej příslušenství. Společnost renovuje kuchyňský nábytek.

Úpravy interiérů: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - minerální podhledy - tepelné izolace - plovoucí podlahy - půdní vestavby - atypické sádrokartonové konstrukce - malby, nátěry, obklady - úpravy komerčních, kancelářských a bytových prostor.

Kontejnerová doprava - vnitrostátní - do 8t Tesařské práce Zateplení fasád Pronájem - lešení HAKI - trubkové lešení Pokládka - obklady - dlažby (i zámkové) Stavby na klíč - rekonstrukce objektů Drobné stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zámečnictví Zámky - otevírání - opravy - montáže - NON - STOP služba

Topenářské práce Instalatérské práce

Kontejnerová dopravapřistavení kontejneru Zimní údržba Přistavení kontejneru Výkopové práce

Stavba - dětská hřiště včetně bezpečnostních povrchů proti pádu Výstavba a rekonstrukce - sportovní přetlakové haly - pevné sportovní stavby - jízdárny přetlakové i nafukovací haly pokládka - umělé sportovní povrchy a trávníky - povrchy tenisové pevné i přenosné, multi - sport, play it, víceúčelové PULASTIC ...

Prodej - koberce - PVC Pokládka - koberce - PVC Prodej - plovoucí podlahy ze dřeva, laminátu i korku - - podlahářstvípokládka - plovoucí podlahy ze dřeva, laminátu i korku

Altány - pergoly - garážová stání - dřevostavby - tesařství Klempířské práce Pokrývačské práce - kompletní dodávky střech Montáž - střešní okna

Truhlářské práce - specializace kuchyně na míru - vestavěné skříně Truhlářská výroba - specializace kuchyně na míru Truhlářská výroba - specializace vestavěné skříně