ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Autoškola - výcvik řidičů všech skupin: AM, A1, Ao, An, B, C, D, E. Školení řidičů - školení pro získání Průkazu profesní způsobilosti řidiče. Realizace staveb - zemní a demoliční práce. Plnění klimatizací.

Malířské práce - malování bytů, rodinných domů, kanceláří a škol - malování hal a nebytových prostor - nástřiky.

Poskytování služeb, služby v oblasti: - oprava studně

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

Kamenické práce, kamenictví, řemesla, služby, výroba - hřbitovní architektura, pomníky - nápisy na pomníky

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Práce: - topenářské - instalatérské - čištění odpadů, kanalizace.

Činnost, služby: - revize elektrospotřebičů.

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.

Kominictví, práce: - revize komínů - vložkování komínů - kominické.

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Stavební práce výstavba - rodinné domy Zednické práce

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně, atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Vítejte na stránkách společnosti Ant. Křížek s.r.o., rodinné firmy s více než stoletou tradicí v oblasti rámování obrazů, zrcadel a paspartování. Naše firma poskytuje ve svém oboru kompletní služby a odborné poradenství, přičemž vychází z dlouholetých zkušeností. Mezi naše stálé zákazníky patří galerie, aukční síně, muzea, výtvarníci a sběratelé, ...

Firma Miroslav Brzobohatý se zaměřuje na veškeré vrtné práce. Provádíme vrtání studní, vrty pro tepelná čerpadla a vrty pro odběr podzemní vody. Zajistíme hydrogeologické projekty a posudky potřebné pro stavební a vodoprávní řízení či dodávku a montáž čerpadel a vodáren. Vyhledáváme vodní zdroje a zajišťujeme zemní a stavební práce související s ...

Soustružnické, frézařské práce Stríhání a ohýbání plechu do 3mm - lisařské práce Zámečnické práce se specializací na hliník

Služby - hydroizolace plochých střech - izolace staveb. Kancelář, sklady Vídeňská 104 (vjezd z ulice Průmyslová) 25242, Vestec

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

Elektroinstalace. Elektromontážní, elektroinstalační práce. Služby: - opravy, údržba, revize elektro, elektrická zařízení - projektové dokumentace elektro - poradenská činnost v oblasti úspor elektrické energie - montážní práce v domech i bytech - okamžité odstraňování havárií a poruch.

Kompletní zámečnické služby pro Prahu a okolí. Zámečnická pohotovost NONSTOP: - otevírání zámků - otevírání bytů - otevírání aut - otevírání trezorů Standardní zámečnické práce: - opravy a výměny zámků dveří - opravy a výměny auto zámků

montáž elektroinstalací do 1 kV výroba rozvaděčů