ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Geologické práce - geologické průzkumy - měření radonu.

Práce, služby: - montáž elektrické kabelové vytápění - montáž, aplikace elektrických topných kabelů

Práce, řemeslo: - elektrikář

Truhlářství, výroba: - letní kuchyně - pergoly

Práce: - malířské, lakýrnické a tapetářské

Izolace základů staveb, střech a teras. Zateplení budov. Klempířské práce a montáž hromosvodů.

Výkup - nepotřebné zásoby - druhotné suroviny - kovové odpady - odpady s obsahem drahých kovů Spalování - nebezpečné odpadykompexní nakládání s odpady Ekologické audity Sanace - ekologické zátěže Geologické práce Zpracování - projektové dokumentace Stavební práce

Technické zařízení budov, motnáž, údržba - vzduchotechnika - chlazení - ústřední topení.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské.

Prodej - řeziva Tesařství Truhlářství Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně.

Elektromontáže, elektroinstalace. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - okna - dveře

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka plovoucích podlah.

Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.