ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Projektování a provádění staveb.

Práce: -zemní -výkopové. Nákladní doprava. Drobné zednické práce.

Řemeslo : -kovář -zámečník.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Sklenářství: -sklenářské práce -rámování a paspartování obrazů -zrcadla -broušení a vrtání skla.

Zakázkové truhlářství: -truhlářské práce

Práce: -malířské interiéry i fasády -tapetářské -lakýrnické, natěračské -lepení stropní polystyrenové podhledy a polystyrenové rohové lišty -dekorativní nástřiky VARIOPAINT.

Svářečské práce: -všechny materiály. Zámečnictví: -drobné zámečnické práce. Kovovýroba. Opravy, svařování: -chladiče a pod.

Skla do obráběcích strojů. Sklenářství, velkoobchod. Veškerý sortiment skla: -čiré, barevné, ornamentální, bezpečnostní -zdrcadla -zahradní sklo. Výroba: -izolační skla -interiérová skla Broušení, zpracování: -nábytkové sklo -skleněné doplňky. Lepení: -výstavní vitríny -akvária -zrcadla. Montáž: -kopilitové stěny ...

Kompletní geodetické práce: -vytyčování vlastnických hranic -zaměření a vyhotovení geometrických plánů.

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Záměčnictví. Výroba a montáž: -garážová sekční vrata -vjezdové brány křídlové -vjezdové brány posuvné kolejové nesené bez dotyku země -možnost elektrických pohonů včetně dálkového ovládání a zabezpečovací elektroniky ke všem výrobkům. Služby: -přesné řezání ocelí.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Zakázkové truhlářství. Vysoušení dřeva. Dřevovýroba.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Truhlářství - výroba: -okna -dveře -výrobky dle přání.

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Služby: -veškeré elektroinstalační práce.

Práce: -truhlářské. Výroba: -prahy dřevěné.

Kominické práce. Sběr odpadů.