ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Činnost: - výpočty, komplexní řešení osvětlení - elektroprojekce - elektromontáže. Prodej: - hutní materiál - betonářská ocel.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské.

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.

Firma Ladislav Vinš provádí elektroinstalační, malířské a lakýrnické práce v Rumburku a okolí do 50 km. Zakázky realizujeme i v příhraniční oblasti Německa. Práce: - elektrikář, elektroinstalace, napětí do 1000 V - revize elektro - malířské, lakýrnické, úklid po malování. Nonstop telefonní linka - 606605749. Máme bohaté odborné ...

Pokládka koberců, krytin, PVC, výroba nábytku, okna, dveře, schody, dřevostavby, altány, zahradní sezení, oplocení, terasy, zahradní nábytek a doplňky, prosklené stěny, prosklené příčky, přepážky, interiery, truhlářské práce, tesařské práce, tesařské konstrukce, řezivo, výroba šindele, dluže, výroba pilařská a impregnace dřeva, stavební práce, ...

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo. Truhlářská výroba: - nábytek - zahradní nábytek.

Provádíme: - montáže nosných kabelových systémů - pokládka kabelů - elektroinstalační, zámečnické a demoliční práce.

Profesionální a komplexní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

Naše služby: - topenářské práce - zámečnické práce - svářecí práce - stavební práce - údržba bytových fondů.

Montáž solárních systémů pro ohřev vody a vzduchu. Montáž malých větrných elektráren pro výrobu el.energie.

Poradenstvím, projektováním a instalace: - v oblasti vytápění - komplexní dodávky topných systémů, elektroinstalace, MaR, rozvody vody, atd...

Veškerá stavební činnost: - stavby na klíč - stavby moderních domků - rekonstrukce a modernizace objektů - zateplování objektů - sádrokartony - fasády.