ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Klempířské práce, klempířství. Rekonstrukce, opravy, izolace: - plochých a sedlových střech, ploché a sedlové střechy. Používaná střešní krytina - Bramac, Tondach, Eternit, Šindel, Ranila, Lindab.

Stavební práce. Rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy. Zemní a výkopové práce. Truhlářské práce, truhlářství. Podlahářské práce, podlahářství Pokládka zámkové dlažby a obrubníky. Přestavby, modernizace: - bytové interiéry.

Zemní práce, výkopové práce. Montáže: - střechy - nové i rekonstrukce - lešení. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění, obrábění kovů: - frézování - soustružení. Svařování, svářečské práce. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - stroje, strojní celky - automobily. Výroba, montáže: - dopravní systémy.

Elektromontáže, elektromontážní práce: - slaboproudé elektroinstalace: - montáže elektronických zabezpečovacích systémů - EZS zabezpečovací systémy - montáže kamerových systémů - CCTV kamerové systémy. Kontrola, měření: - domácí elektrospotřebiče. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky - minerální podhledy.

Služby: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. - výstavba bytových jader - výstavba inženýrských sítí a komunikací - stavba domů na klíč - zemní práce.

Prodej, montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.

Výroba: - dřevěná schodiště z masivu.

Činnost: - elektroinstalace - dodávka a instalace bezpečnostních systémů - stavební činnost, bytová výstavba.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské, papírenské a školní potřeby. Zámečnictví.

Realizace speciálních výškových a stavebních operací.

Montáž a revize: - bleskosvody a hromosvody Práce a revize: - elektro - regulace topení, měření tepla Siemens Sontex. - rozúčtování nákladů na teplo a vodu. Značkový servis Junkers: - plynové kotelny, rodinné domy - veškeré potrubí, topné kanály - vodoinstalace.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Výroba(lamino): - kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů všech značek - dřezy a drátěný program pro kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokojíky - kancelářský nábytek, ale i vybavení různých provozoven. Z masivního dřeva: - EURO okna - vchodové a vnitřní dveře včetně obložek - vrata, ploty, ...

Kamenické prácebroušení a leštění - pomníky - schody - kuchyňské linky - krby - grilovací desky - stoly Broušení a leštění - kuchyňské linky - schody - grilovací desky

Jsme malá stavební společnost zaměřená na nízkopodlažní budovi.Zateplení, rekonstrukce, obklady, pokládka zámkové dlažby.Děláme i rekonstrukce bytů, jádra, štuky, malby, obklady.Jsme na smluvních cenách tudiž se vždy domluvíme ku spokojenosti obou stran

Stavby a opravy budov Údržbářské práce Speciální výškové práce Klempířské práce

Lešenářské práce Zemní práce Výroba a montáž - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce Montáž potrubí v energetických, potravinářských, chemických a ostatních průmyslech.

Výroba - zahradní domky - truhlářstvívýroba - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - kuchyňské linky - schodiště - obložky oken a dveří - zárubně - kancelářský nábytek Pokládka - koberce - plovoucí podlahy

Nabízíme: -istalaterské(voda, plyn, topení)práce -zednické práce -malířské práce.

Kontejnerová doprava Stavební a výškové práce Elektro-voda-topení-plyn Správa a údržba nemovitosti Zemní práce Nízkoenergetické domy ATABAUSYSTEM Střechy a opravy střech Truhlářské a zámečnické práce Sanační a izolační práce

Projektování - elektrotechnická zařízení Elektrorevize Velkoformátové kopírování (černobíle)