ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - zednictví, zámečnictví, sklenářství - malířské a natěračské práce - reklamní a propagační činnost - pořádání kurzů a školení - realitní činnost - oprava kanalizace - oprava vodoinstalace - správa nemovitostí, bytů a nebytů - veškeré činnosti spojené se správou bytů ve společenství vlastníků na území Chomutov, Kadaň, ...

Čištění: - veškeré kanalizace a odpady - dlažeb, bazénů, septiků, jímek - likvidace vzniklých odpadů. Zemní a výkopové práce: - vlastní technika. Doprava automobilová nákladní tuzemská a zahraniční.

Zakázková truhlářské práce

Práce související s hornickou činností v rozsahu prací spojených s odvodňováním: - opravy čerpadel od výkonu 3 kW výše - rekonstrukce odvodňovacích systémů. Zámečnictví.

Prodej: - elektromateriál. Montáž a revize: - elektro.

Sklenářství. Prodej: - sklo.

Zámečnictví: - komponenty na kancelářské židle, sedáky.

Vodoinstalace, montáž, servis: - plastové rozvody voda, topení, kanalizace - vodoměry,měřiče tepla. Maloobchod, velkoobchod: - vodoinstalační materiál plast i měď - zdravotní keramika Jika, Laufen, Keramag, Ideal standart - vany,sprchovací kouty Sanplast, Ravak - baterie-Hansgrohe, Faris, Oras, Ideal standart - bojlery, ohřívače ...

Výroba kuchyňských linek na zakázku z lamina a z masivu. Stavební práce. Truhlářství: - prodej truhlářských potřeb. Výroba atypického nábytku. Truhlářská výroba z masivu. Prodej sušeného řeziva. Vestavěné skříně. Kancelářský nábytek.

Služby: - pokládání podlahové krytiny.

Stavby: - dopravní - inženýrské - průmyslové. Výstavba: - občanská - bytová. Výroba: - truhlářská zakázková.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Provádění tesařských prací a oprav střech.

Montáže a práce: - chladírenské.

Truhlářství-Netolický, výroba: - eurookna,eurodveře,vchodové dveře - výrobky ze dřeva pro památkově chráněné objekty - zakázková truhlářská výroba z masivu - nábytek - kuchyňské linky - dětské kolébky - zařízení i obklady prodejen, - kulatá kruhová schodiště.

Obkladačské práce Stavební činnost Přestavby - bytová jádra

Nákladní autodoprava - do 20t - vnitrostátní - vozy TATRA Úklidové práce Bourací práce Zemní práce - terénní úpravy - technická rekultivace Odvodňování stavenišť