ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Firma Valach - Celosklo se specializuje na výrobu ze skla. Dodáváme a montujeme: - skleněné dveře kyvné - skleněné posuvné dveře - skleněné stěny a skleněné příčky - skleněné sprchové kouty - skleněné dveře do sprchy - skleněné zástěny - skleněné obklady - pochozí skla.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Práce: - malířské, lakýrnické a tapetářské

Poskytujeme servis, opravy a čištění kanalizací 24 hodin denně! Havarijní služba v kteroukoliv denní či noční hodinu. Dále provádíme: - vysokotlaké čištění kanalizací - opravy poškozeného potrubí kanalizace - prohlídky kanalizací kamerovým systémem - revize kanalizace a prohlídky kanalizačních trubek - havarijní čištění neprůchodné ...

Truhlářství. Výroba: - eurookna a dveře (i dřevěné). Materiály: - borovice, smrk - dub, meranti a jiné fixní nebo napojované profily. Působnost celá ČR**. Přizpůsobení stylu a požadavkům stavby. Repliky originálů. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Dřevěné vnitřní dveře z masivu. Požární dveře dle dohody.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy -zateplování fasád -rekonstrukce budov -rekonstrukce koupelen

Výroba - pergoly - altány - dřevodomky Truhlářství - nábytek - ploty - schody

Výroba - mříže, ploty, zábradlí - kovová vrata. Zámečnické práce. Kovovýroba.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - elektrikářské - elektrorevize - instalace, opravy hromosvodů.

Práce: - výškové. Prodej, montáž: - permanentní zádržné a záchytné systémy proti pádu osob ve výškách.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Stavební práce. Dodávka a prodej: - paliva zejména balená - dřevo do krbových kamen.

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Stavba, výstavba: -občanské stavby -průmyslové stavby -inženýrské stavby -dopravní stavby -demolice.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - realizace půdních vestaveb

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - Vodo, Topo, Plyn - rekonstrukce bytových jader