SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektroinstalační práce a revize

Provádíme rychlé a přesné geodetické zaměření stavby (interiérů budov, podzemí, sklepů, fasád) neobvyklou technologií ručního mobilního 3D skenování.

Zemní práce, autodoprava: - zemní vrtání - výkopy kořenů - obkopání objektů - úklid sněhu - bagrování základových pásů - přeprava strojů

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Práce: -malování interiérů -škrabání maleb včetně rozmytí -drobné zednické práce -nátěry dveří a zárubní. Nátěry veškerých venkovních ploch: -fasády -kovové konstrukce -dřevěné konstrukce.

Práce, revize, montáž: -elektromontáže -hromosvody, revize A+B -elektrická ochrana proti zamrznutí okapy, chodníky, vjezdy.

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Kovovýroba. Návrh, výroba, montáž: -stroje a zařízení pro všeobecné účely -kovové konstrukce -aparáty a technologická zařízení pro sklářský a chemický průmysl, energetiku a teplárenství -kotle -tělesa -kontejnery. Povrchové úpravy a svařování: -kovy. Tryskání ocelovou drtí. Nátěry. Izolování: -konstrukce. Instalace: ...

Kvalitní zpracování kovu a zámečnická výroba, svařování hliník, nerez, barevné kovy.

Truhlářství - truhlářské práce Výroba oken a dveří

Práce, opravy, montáže: -elektroinstalatérské domovní -průmyslové elektroinstalace -hromosvody -přípojky -slaboproudé rozvody.

Naše firma se sídlem v Opatově v okrese Jihlava se zabývá zemními výkopovými a demoličními pracemi. K dispozici máme bagry 3, 5 - 15 tun, bourací kladivo, zemní vrták a kontejnery. Provádíme odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku. Nabízíme: - výkopové práce (výkopy základů, bazénů, sklepů) - terénní úpravy - kanalizace, ...

Prodej: -fólie (folie, folií, fólií) PVC, LDPE a HDPE (R-FOL, ALKORPLAN, FATRAFOL) -doplňky k fóliovým systémům -geotextilie -zátěžové a protiskluzné podlahové desky -komponenty pro dopravní značení. Služby: -hydroizolace ve stavebnictví a zemědělství -trvalá ochrana proti ropným produktům -protiradonové izolace -zajištění nezávislého ...

Hodinový manžel v Jihlavě zajišťuje komplexní domácí práce (montáže nábytku, svítidel, pokládku podlah, nátěr oken), zateplování, obkládání, opravy rozvodů a kanalizace, výměny vložek, ale i kácení stromů.

Geometrické plány, vytyčování pozemků Znojemsko, Třebíčsko, Jaroměřice nad Rokytnou -mapové podklady -inženýrské sítě -zaměřování staveb. Odhady, smlouvy, zastoupení realitní kanceláře.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a ...

Práce: -stavební -stavby občanské a průmyslové -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -obkladačské -nátěry fasád -zateplování budov. Prodejna: -náměstí Míru 27, Jaroměřice nad Rokytnou -tel. 568 440 220 -pracovní doba Po-Pá:7:30-16:30 So:7:30-10:30. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba, zařízení koupelen, koupelny -hutní ...

Pokládka litých betonových podlah a kamenných koberců do interiéru i exteriéru

Nákladní autodopravadovoz - písek - suť - štěrk Kamenické práce Zateplování fasád Stavba - ploty - kamenné schody Demoliční práce Stavba - opěrné zdi Zemní a výkopové práce - práce s malým zemním bagrem Obkladačské práce

Zemní a výkopové práce, nákladní autodoprava Rozvoz kamenů, písku, štěrku, oblázků Oprava nákladních aut

Zemní práce. Autodoprava. Stavební práce. Kompletní zajištění dopravního značení. Kompletní zajištění informačního systému v obci.