SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Velkoobchod, prodej: -dřevěné parkety -plovoucí podlahy celodřevěné FORBO, VITO, RAPPGO, laminátové PERGO, E-MOTION, BERRY FLOOR, QUICK – STEP, MARMOLEA, VINYLY(včetně pokládky) -plovoucí korkové podlahy, lepené dlaždice -podlahovina NOVILON NOVA, VIVA, PRIMA, STRUCTURA, GERFLOR -marmoleum. -široká nabídka obvodových, soklových lišt, ...

Výroba a prodej zemědělská technika a přívěsy

Revize: - elektrické instalace a hromosvody. Provádění analýzy elektrické energie. Měření oteplení thermokamerou a statické elektřiny.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - topenářské - montáž kotlů - montáž rozvodů ÚT

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Truhlářské práce a pilařská výroba. Prodej řeziva, pořez kulatiny, sušení dřeva.

Zateplování střešních konstrukcí. Klempířské práce. Kompletní střechy na klíč.

Klepmířské a stavební práce.

Zednické, tesařské a pokrývačské práce.

Tesařské, pokrývačské práce

Truhlářství. Výroba: -dřevěné schodiště točité, zalomenné -návrh schodiště.

Návrhy, výroba, realizace: -expozice -interiéry Práce: -zemní -demolice -realizace staveb

- drobné stavební a zednické práce. - pokrývačství - malířství - klempířství Tesařské práce a dřevostavby

Práce: -vodoinstalace -topenářské -vzduchotechnika -rekuperace vzduchu -sluneční kolektory -speciální zámečnictví

Kovovýroba - zámečnické práce, stavební práce, ubytování

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Služby: - tenkovrstvé živičné úpravy komunikací (úprava komunikací) - nákladní autodoprava - zemní práce - provádění drobných staveb souvisejících s opravami komunikací

Práce: -malby, nátěry fasád -počítačová vizualizace. Sídlo firmy: Petr Valenta Dělnická 777 589 01 Třešť

Výroba: -dodávka a instalace slaboproudých systémů. Pobočka Praha: TRT System s.r.o. Vlárská 34 104 00 Praha - Uhříněves mob: +420 724 516 002

Tesařství, pokrývačství a klempířství.

Práce: -podlahářské, podlahářství -renovace dřevěných podlah -broušení, frézování betonů Prodej: -dřevěné podlahy -vlysy, parkety, palubky, mozaiky -PVC, KOBERCE, KOREK, LINOLEUM, PRYŽ -samonivelační hmotou, dřevěné rošty, dřevěné polštáře -demontáže podlahy -OSB desek. Půjčovna: -brusky, bruska.

Instalatérské práce - voda, topení, plyn

Servis : -plynové a elektrické spotřebiče. Práce: -plynoinstalační -rozvody-plyn.

Jmenuji se Miloš Paul, sídlím v okrese Vysočina a zabývám se kompletními obkladačskými a dlažebními pracemi a současně také stavebními pracemi. Specializuji se především na zajištění rekonstrukcí bytových jader, kdy se postarám o kompletní práce na klíč, včetně dodávky stavebního materiálu. Rád Vám také poradím při plánování a během příprav pro ...