SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické a obráběcí práce. Výroba ocelových konstrukcí. Svařování plastů- obrábění Ohýbání, řezání plastů i oceli, . Soustružení frezování stříhání oceli a plechu. Vrata, brány, schodiště, regali, ponky, pracovní stoly, plechové skříně, vozíky, oplocení, digestoře na míru. Materiál-nerez, černá ocel.

Činnost: - truhlářství Prodej: - dřevomateriál - překližky - desky - palubky...atd.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Činnost: - montáž sádrokartonu - minerální podhledy, tepelné a akustické izolace - půdní vestavby - zednické práce

Služby: - zednické práce - montáž sádrokartonu - tepelná izolace - kamenné koberce

Výroba, služby: -přípravné práce pro stavby (bourací práce, výstavba kanalizací a vodovodu, odvodnění pozemků, terénní úpravy.....) -autodoprava vozidly nad 7, 5t.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Truhlářství, podlahářství Kuchyně na míru Nábytek na míru

Zemní práce: -přípravné práce pro stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inženýrských sítí -dovoz písků, štěrků a kamene -odvoz sutě a jiného materiálu -bourací práce s hydraulickým kladivem -zemina (odvoz zeminy a její uložení) -odvoz a uložení komunálního odpadu. Služby: -odklízení sněhu.

Montáž, práce, dodávka: -foukaná tepelná izolace CLIMATIZER PLUS -sádrokartonové systémy KNAUF, RIGIPS -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -minerální podhledy ROCKFON, OWA -půdní schodiště WIPPRO -fasádní obklady VINYL SIDING, COLOROC -kompletní dodávky půdních vestaveb.

-Automatizované zpracování dat, digitalizace Projektová činnost ve výstavbě

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Vodoinstalatérství, topenářství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování technických služeb -Výroba strojů a ...

Výroba: -obkladačské práce -obklady koupelen, kuchyní -dlažby na terasách, balkonech a jiných venkovních prostorách -obklady schodišť - rovných i točitýchobklady fasád.

Instalatérské práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí telefony - počítačové sítě - elektroinstalační práce.

Práce: - obkladačské - montáž obkladů - pokládka dlažby - rekonstrukce koupelen, bytových jader.