SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Přerušeno od 01.01.2016 do 31.12.2020. Truhlářství. Truhlářské práce: - kuchyňské linky, - schody, - dveře, - skříně, - postele, - špaletová okna, - mnohé další truhlářské práce.

přerušeno od 25.09.2014 do 31.12.2040 Práce, služby: -stavební a montážní práce -stavby a opravy RD (topení, vodoinstalace, plynoinstalace, obkladačské práce a další.) -ubytovací a restaurační služby.

Výroba - elektrorozvaděče Zámečnictví

Přerušeno od 19.04.2010 do 31.12.2020. Výroba: -truhlářská -stavební truhlářství.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -nábytek -okna - euro, špaletová -dveře, zárubně -podlahy, lamino, masiv -schody.

Přerušeno od 06.01.2015 do 31.12.2025 Prodej - starožitný nábytek komody, skříně, stolky Prodej - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Prodej - nábytek (sedací soupravy, skříně, komody, ...) - bytové doplňky

přerušeno od 23.01.2013 do 08.11.2018 Zámečnické práce.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní ...

Pozastavili činnost Práce: -truhlářské. Zakázková výroba-nábytek: -kuchyně RYJO -předsíňové stěny -skříně -dětské pokoje.

Malířství, natěračství. Malby, nátěry: -průmyslové objekty. Nátěry: -střechy -ocelové konstrukce -haly -technologické celky -fasády -okna (opalování). Malby: -byty -schodiště.

Truhlářství nábytkářství - stavební truhlářství Projekce - interiéry Nábytkářství od 21.10.2013 do 31.12.2023

DESIGN PROJECT: -příprava a vypracování technických návrhů -činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -projektová činnost ve výstavbě -projektování elektrických zařízení. od 09.07.2013 do 09.07.2023

přerušení od 15.12.2011 do 31.12.2016 Kamenosochařství, kamenické práce: - pomníky, náhrobky - nápisy.

Tesařské práce Truhlářské práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.12.2014 do 31.03.2015 Výroba, oprava: -náhrobní kameny -pomníky, schody, nápisy. -kamenné desky na kuchyňské linky a grilování.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.05.2014 do 30.04.2019 Stavební a obchodní firma. Práce: -stavební stavby na klíč, rekonstrukce, projekce, rozpočty -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady dřevo, kamenina, plasty, keramika -inženýrská ...

Práce, montáž: -kompletní dodávky střech -renovace eternitových střech -renovace plechových střech -výškové práce -nátěry fasád -technologie Airless -rizikové kácení stromů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.05.2014 do 31.12.2019 Zednictví

Truhlářství, výroba: -obalové bedny -palety -kabelové bubny -zakázková z masivu stavební truhlářství výrobky -stolařské -nábytek -doplňky výroba dle požadavků zákazníka včetně montáže a zajištění dopravy.

Služby: -klempířské, pokrývačské práce -montáže -pokrývání střech -přáce s plošinou.

Zakázková výroba veškerého nábytku -kuchyně - postele - vestavěné skříně - bytové doplňky - kancelářský nábytek - altány - ploty -zahradní doplňky Kuchyňské linky vyrábíme jak z lamina, tak z masivu. Kuchyň připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů. Skříňové sklopné postele. Nábytek vyrobíme na míru přesně dle ...

Stavební firma. Řemeslnické práce: -zednické -obkladačské, dlaždičské.

Práce, montáž: -půdní vestavby -příčky -úprava bytových a nebytových prostor z ekopanelů -sádkrokartony.

přerušení: od: 9.7.2014. Zámečnictví, nástrojářství Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy silničních vozidel

přerušení: od: 1.1.2010. Zemní práce