SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma s orientací na anhydritové/lité podlahy. Pokládáme plovoucí podlahu KRONO SWISS. Prodej podlahové izolace dle přání zákazníka.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Obstaravatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby Truhlářství, podlahářství

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Truhlářství, podlahářství

Josef Veselý provádí truhlářské, podlahářské, zámečnické a nástrojářské práce.

Marian Vildomec se zaměřuje na výrobu kovových konstrukcí, zpracování, úpravy a svařování kovů a na přípravné a dokončovací stavební práce.

Milan Ryšavý se zaměřuje na silniční nákladní dopravu do 3, 5 t, opravy vozidel, truhlahlařství a podlahářství a zpracování dřeva.

Truhlářství, podlahářství Řeznictví a uzenářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Jiří Velín provádí truhlářské práce se zaměřením na kuchyně, postele, skříně, stoly a židle.

Práce: -truhlářství -stolařství -výroba nábytku - nábytek -rekonstrukce staveb.

Soukromé truhlářství. Výroba: -vchodové dveře -celodřevěné -standardní ocelové zárubně -po dohodě i dřevěné zárubně se světlíkem na požadovaný rozměr.

Prodej, pokládání podlah. Podlahářské práce. Truhlářství, výroba nábytku.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Práce: -malířské -natěračské -nátěry fasád -malby a nátěry průmyslových objektů a bytů -nátěry střech a plotů -tapetování -barevné řešení interiérů -dekorativní úpravy povrchů -hodinový manžel

Regionální zastoupení VAILLANT. Montáž: -rozvody vody, topení a plynu. Velkoobchod, prodej: -systémy VAILLANT, EKOPLASTIK a EKVITA. Maloobchod, prodej: -kotle plynové a na tuhá paliva -vybavení koupelen -baterie -koupelnové doplňky -bojlery -koupelnový nábytek -trubky -měď*, plast, pozink -odpadní PVC*.

Výroba, montáž: -klempířské prvky -veškeré klempířské práce -montáž žlabů svodů, plech. krytin -oplechování komínu, štítu atd. -pozink, měď, titanzinek, hliník. -sněhové zábrany, střešní okno Velux, okna roto -pokrývačské -drobné tesařské.

Činnost: - truhlářské práce - kovářské a zámečnické práce

Výroba - zahradní nábytek Zámečnické práce - kovovýroba

Služby: -přípravné práce pro stavbu -zemní práce -kanalizace, vodovody -chodníky -strojní zemní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -sanace -zateplování. -rekonstrukce historických budov a památkově chráněných objektů -výstavba průmyslových a hospodářských objektů.

Projektová činnost ve výstavbě Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce, služby. Nátěry: -antikorozní nátěry -veškeré ocelové konstrukce -potrubí -izolační nátěry -hydroizolační nátěry střech. Malby: -domovní malby -malby průmyslových hal a objektů. Výškové práce: -montážní -nátěrové -fasádní -otryskávání vodou -čištění technologií -čištění oken. Opravy fasád: -nástřiky ...