Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářstvízakázková výroba - nábytek - zahradní nábytek Zakázková výroba - nábytek Zakázková výroba - zahradní nábytek Zakázková výroba - včelí úly

Lakování Malířské práce Pokládání - podlahové krytiny Izolace - zateplovací systémy Zednické práce

Truhlářské práce Restaurování - nábytek Zakázková výroba - nábytek (regály, skříně, stoly, ...) Zakázková výroba - schody (dřevěné, točité, ...) Restaurátorské práce (okna, dveře, schody, ...)

Inženýrská činnost Odstraňování - demolice Stavby a jejich změny

Školení - elektro vyhláška 50 Revize - elektrické zařízení - elektrické spotřebiče Revize - hromosvody

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 25t - hydraulická ruka Stěhování - byty zabalení, zabezpečení proti poškození - domy, firmy - piana, trezory, težká břemena do 25t Malování Vyklízení

Umělecký stavební truhlář

Dodávka a montáž - solární systémy Topenářské prácemontáž - topené rozvody měď, plast Montáž - podlahové topení Dodávka, montáž - kotle Vodoinstalační práce

Služby: -truhlářské práce. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny.

Služby: -klempířské práce -pokládka střešní krytiny.

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce -výroba kuchyňských linek.

Elektrikáři Vysočina - Marek Lupač je firma, která se zabývá elektroinstalacemi, revizemi, opravami a údržbou elektrických zařízení v bytových i nebytových prostorách a průmyslových objektech. Firma má více než 25 let zkušeností v oboru elektro a nabízí kvalitní a profesionální služby za příznivé ceny. Mezi služby, které firma poskytuje, patří ...

Drobné stavební práce: -elektroinstalace -elektromontáže -vodoinstalace -topení -sádrokartony.

Služby-řemeslo: -kompletní realizace a rekonstrukce střech -pokrývačské, klempířské a tesařséh práce -odotěsné izolace, tepelné izolace -montáž střešních oken.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Prodej, montáž, opravy a revize: -elektrospotřebiče -elektroinstalace -havarijní služba Nonstop.

Služby-řemeslo: -truhlářství.