Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce, montáž: -elektromontáž -výškové práce -el.rozvody, osvětlení chodeb pohyb čidly -hromosvody -zajištění revizí -spárování komínů nátěry střech -drobné zednické práce -montáž satelitů.

Služby, projekce. -zeměměřičské, kartografické činnosti -zaměřování staveb, pozemku, inženýrské sítě -projektování vodohospodářských staveb.

Projektování, projekce: -výstavby rodinných domů -sestavení rozpočtů staveb -zajištění dodávek materiálů

Práce: -stavební -inženýrské -rekontrukce -zemědělství a zahradnictví.

Řezání, vyřezávání od 14mm do 600mm: -asfalt, beton do hloubky 0.25 m -železobetonové konstrukce otvory ve stěnách, stropech do tloušťky 0.50 m. -řezání stěnových konstrukcí do hloubky řezu 600 mm -řezání stropních konstrukcí a podlah -řezání mostních konstrukcí. Jádrové vrtání: -otvory v železobetonových konstrukcích a veškerých ...

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: -čištění, nátěry a opravy fasád domů, kostelů -nátěry a opravy střech a konstrukcí -čištění, revize a nátěry sil, sila -mytí oken -montáž, demontáž vzduchotechniky -instalace a čištění reklam -čištění střech, okapů -tmelící a izolační práce na panelových domech -klempířské práce -montáže ...

Služby: -výkopové práce -vyklízení půd, sklepů, skladů -mytí oken -další pomocné práce.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce. Montáž: -skládané pláště z trapézových plechů. Výroba: -zámečnické konstrukce. Služby: -svařování v atmosféře CO2, svářečské práce -pálení plazmou (plazma) -dělení materiálu na strojní pile -dělení materiálu na tabulových a profilových nůžkách. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní ...

Výstavba, stavba: -inženýrské sítě. -plynovody. -vodovody.

Instalace: -voda -topení -plyn.

Služby: -projekce ve stavebnictví -inženýrská činnost. Práce: -geodetické.

Služby, práce: -malířské a natěračské -malby interiérů -nátěry oken a dveří -lakování korků, dřevěných podlah -nátěry fasád.

Práce: -zednické -obkladačské.

Autodoprava. Zámečnické práce. Zabezpečení vstupních dveří.

Práce, montáž, revize: -elektrických zařízení.

Výroba: -ozdobné prvky na fasády. Práce: -stavební. Prode: -stavebniny, stavební materiál.

Služby: -renovace eternitových střech -nátěry plechových střech, okapů a svodů.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Služby: - malíř, natěrač.

Truhlářství, výroba: - špaletová eurookna