SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost - tesařské práce, opravy, rekonstrukce, výměna krovů včetně pokládky, krytiny - podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, včetně zabroušení a nátěru - podhledy z polubek i vnitřní obklady z palubek.

Práce: - nové střechy, rekonstrukce střechy - pokrývačství, tesařství - klempířství a oprava karoserií Provozovna: Brněnská 1146/30, Žďár nad Sázavou, 591 01

Kompletní služby v oblasti tesařství: - palubky, pergoly, vazby - různé přístřešky, terasy, boudy - realizace na přání

Pila Lubomír Mach s.r.o se zabývá výrobou a prodejem širokého sortimentu stavebního řeziva. Naleznete zde hranoly, prkna, latě či fošny. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž dřevěných střešních konstrukcí, roubenek, montovaných domů a pergol. Používámeme vždy pouze kvalitní dřevo z Vysočiny, které pochází ze zimní těžby. Naši pilu naleznete v ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Josef Bartoň provádí tesařské práce a zaměřuje se na prodej klasického a palivového řeziva.

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Pavel Horký provozuje truhlářství a zabývá se především výrobou oken, dveří, zárubní, váz a zakázkovou výrobou nábytku.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Stolařství - truhlářství

Ivo Michna se zaměřuje na truhlářskou práci a zabývá se dřevovýrobou.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Josef Koza se zabývá lakýrnickými, natěračskými a malířskými pracemi a provádí opravy a renovace nábytku.

Jaroslav Simandl se zabývá truhlářskými pracemi a vyrábí dveře, zárubně a okna na zakázku.

Jiří Kotačka provádí truhlářské a tesařské práce se zaměřením na stavebnictví. Zaměřuje se na okna, obložení, dveře, vrata a střešní konstrukce.

Jiří Lukášek provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou nábytku pro domácnosti, kanceláře, restaurace, provozovny a bary.

Josef Poul provádí truhlářské práce, zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní, nábytku do dětských a obývacích pokojů a poradí si i se schodišti a dveřmi.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou Výroba z masivu a lamina - pergoly - přístřešky Nabízí - truhlářské práce Výroba - dřevěný zahradní nábytek Výroba - dřevěné schody Výroba - květináče Výroba - krmítka

Stěhovací služby Malování Výroba - dětská dřevěná hřiště Truhlářské práce Provoz - úklidová služba Hlídání dětí

Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště