Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství.Tesařství.podlahářství.pokrývačství Výroba, výroba na zakázku: -kancelářský nábytek na zakázku -interiéry restaurace, hotely, kavárny, prodejny, ordinace -bytové zařízení (válendy, dvojlůžka, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně, předsíně) Veškeré tesařské práce. Pro členy JMS sleva na zakázku. Certifikovaný ...

Geodetická kancelář: - geodézie - zeměměřičství.

Služby: -geodetické, projekční práce -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -geodetické práce v investiční výstavbě.

Projekce, inženýrské služby, dodavatelské zabezpečení: -specielní profese Ravel -ústřední vytápění -vzduchotechnika -elekrická instalace, elektrické instalace -zdravotní technika -rozvody plynu -chladící zařízení -vybavení kuchyní, vybavení kuchyně.

Kompletní servis v oblasti podlah. Montáž, dodávka, prodej, projekce: -vinylové podlahy -plovoucí podlahy -laminátové (včetně rozebíratelných) -s dřevěnou dýhou -dřevěné třívrstvé -parketové podlahy -klasické -mozaikové -kazetové -korkové podlahy -exotické podlahy -masívní podlahy -PVC, přírodní linoleum, koberce -venkovní ...

Výroba, montáž: -pasivní zabezpečovací prvky, bezpečnostní mříže -ocelové konstrukce -okna, dveře z hliníkových profilů -nerezové výrobky GASTRO - mycí stoly, regály, digestoře aj. -zakázková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žaluzie -vrata s motorovým pohonem, Hörmann -automatické posuvné brány. Práce: -zámečnické -sváření, ...

Klimatizace, klimatizační zařízení. Projekce: -technické a cenové nabídky -projektová dokumentace -vodní systémy - technologická chlazení, komerční chlazení -MaR -sálová klimatizace -split systémy -VRV, VRF -vzduchotechnika -elektro -datové sály -zajištění realizace staveb

Elektroinstalační práce, revize.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

Projekce, projektové práce v oboru: - elektro - inženýrská činnost - dodávky technologických celků na klíč - elektromontážní práce - revize elektro.

Zednictví Vodoinstalatérství, topenářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Provádím veškeré zednické a stavební práce.

Činnost - sádrokartonářské práce - instalatérské práce vodo, topo, plyn - zednické práce.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Práce, montáž: -výškové -stavební a opravárenská řemesla na obtížně přístupných místech -natěrač, zedník, klempíř´, elektro, hromosvody, izolatér -zámečník -odstraňování rampouchů a námrazy.

Kovovýroba, montáž, zámečnictví: -ocelové konstrukce -technologické prvky -montáž kompletních technologických výroben -nerezové prvky -sváření nerezu.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů Truhlářství, podlahářství

Rekonstrukce, opravy a kompletní elektroinstalační práce. Zajištění výchozích i periodických revizí pro fyzické a právnické osoby i podnikatele. Zajištění porevizní opravy a plánované údržby, rekonstrukce el. rozvodů a hromosvodů.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Kamenictví, zpracování kamene. -řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene -dovoz žulové deskoviny, její zpracování pro velkoodběratele i maloodběratele. Výroba, prodej: -pomníky, pomníkové díly, dlažby, náhrobních doplňků, zahradní architektury.

Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy - folie bezkontaktní, kontaktní na tepelnou izolaci, kontaktní na bednění - izolace minerální vlna, sádrokarton, polystyrén - tesařské ...

František Dohnal se zaměřuje na opravy, revize a montáž plynových zařízení.