Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma Petr Sláma poskytuje svým zákazníkům komplexní instalační služby. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalatérské, topenářské a také plynoinstalační práce. Provádíme čištění a frézování kanalizací a specializujeme se rovněž na prohlídky kanalizací kamerou. Pokud hledáte odborníka na instalační práce, neváhejte se obrátit na firmu Petr ...

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Luboš Štefan se zaměřuje na elektromontáže a revize silnoproudu, slaboproudu, dodávku elektroinstalačního materiálu, montáž počítačové kabeláže a mnoho dalšího.

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Služby, projekce, návrhy: -stavby pro bydlení rodinné a bytové domy, domy s pečovatelskou službou -stavby pro rekreaci a ubytování -chaty, penziony, hotely, občanské stavby -administrativní budovy, prodejny, obchodní centra, restaurace, polyfunkční objekty, tělocvičny, sportovní stavby, školy, zdravotnické stavby, průmyslové stavby – výrobní ...

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Společnost S-vel zajišťuje komplexní zemní a vodohospodářské práce.

Kompletní elektrikářské práce včetně poradenství před samotnou realizací zakázky pro zákazníky z Telče a okolí nabízí profesionální elektrikářská firma Jiří Kovář. Nabízíme: - Instalace a modernizace elektrických domovních rozvodů - Instalace a výměny rozvaděčů - Průmyslové velkokapacitní instalace - Opravy drobných elektrických přístrojů a ...

Posudky na vsakování odpadní vody Hydrogeologické posudky Vyřizování stavebního povolení a povolení odebírání podzemních vod Vrtání studní Projektová dokumentace - studnyprojektová činnost - vsakování (odpadní vody)

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská Farma -rostlinná a živočišná výroba

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

Stavební firma. Služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - rekonstrukce, modernizace - výstavba rodinné domy, dům, byty - kompletní práce ve stavebnictví. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - zemní, výkopové práce - sádrokartonové - klempířské - pokrývačské - demoliční - vzduchotechnické, ...

Práce: -stavby průmyslové -stavby občanské -rekonstrukce památkové objekty -stavby rodinné domy -novostavby -instalace voda, topení, elektro, plyn -práce klempířské a pokrývačské -obkladačství, dlaždické práce-zemní práce jámy, rýhy, deponie, nakládání Služby: -projekce -inženýrská činnost -konzultace -poradenství

Služby: - kompletní dodávky staveb - rekonstrukce - výstavba bytových jader - voda, topení plyn - tepelná čerpadla, solární systémy, kondenzační rekupirátory -ubytování- Apartmány Mandarinka

Voda, topení, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Matěj Ramach provádí výkopové práce, úpravy terénu, obkopání budovy, úpravu polních cest, nakládku materiálu apod.

Služby v oblasti vodo-topo-plyn. Revizní činnost, tlakové zkoušky, montáž solárních systémů. Instalatérské práce kanalizace. Vodoinstalační práce.