Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - zateplování budov - stavební činnost - výstavba průmyslová, bytová, občanská a obchodní Poradenská a inženýrská činnost: - projektové dokumentace - stavební povolení - realizace díla - program Zelená Úsporám

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - technické rozvody potrubí - zednické práce

Tesařské práce Lešenářské práce Sádrokartonářské práce

Zpracování kamene: - žulových materiálů - přisekávání, minipomníky pro zvířata - urnové pomníky, obnova písma

Kompletní dodávka a montáž: -ploché a šikmé střechy, zatravněné střechy a dlážděné terasy -izolace spodních staveb proti zemní vlhkosti a radonu -ocelové konstrukce a světlíky -tepelné izolace, zateplení fasád.

Činnost: - vodovody a kanalizace - dokumentační činnost - agenda kontaktu, ekonomika - revize, investice

Práce: -veškeré stavební -rodinné domy na klíč -obytné a hospodářské budovy -půdní vestavby - sádrokartony -venkovní i vnitřní dlažby a obklady -regulace a přemístění potoků -kamenné zdivo - terasy -stavební projekce -poradenství.

Prodej, výroba, montáž: - střecha, střechy, krovy - sruby, roubenka, štípaná šindel - podkrovní vestavby - střešní krytina - střešní okna - podlahy - truhlářská výroba.

Práce, montáž, oprava, údržba: - elektroinstalace - revize elektro - projekce elektro - dodávka elektroinstalačního materiálu. Provozovna: - Jihlava, Kosmákova 41.

Provádíme: - Vrtání studen - mikroploty - vrty pro tepelná čerpadla

Práce: - foukané izolace objektů izolace rodinných domů, šikminy, stěny, zahradní domky.

Práce: -stavební (stavby) -rekonstrukce -zemní práce -stavební na klíč, občanské a průmyslové. Prodej, maloobchod: -stavební materiál, stavebniny, tel.:567212208.

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňská linka z lamina i masivu, a to včetně dodávky spotřebičů, kuchyně - nábytek pro dětský a obývací pokoj - nábytek pro ložnice, koupelny - vestavěná skříň, vestavěné skříně. Při vyšší ceně zakázky je doprava zdarma.

Realizace litých podlah: - anhydritové - betonové - průmyslové

Projekt, dodávka a montáž: - solární kolektory - tepelná čerpadla Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Zakázkové truhlářství: - kuchyně - nábytek

Geodetické práce: - podklady pro projekt, DMT (digitální model terénu) - vytyčování a nivelace - zaměření a dokumentace inženýrských sítí a staveb, kubatury - příprava dat pro GIS na platformě INTERGRAPH, BENTLEY, LIDS - základní mapy závodů a obcí - účelové mapy, polohopis, výškopis - tvorba bodového pole přístroji GPS ASHTECH, ...

Práce: - výstavba rodinný dům, domy - zateplovací systémy, zateplování

Tesařství : - pergoly, altány - kompletní střechy - klempířství, pokrývačství - krovy, haly, terasy, střešní okna - římsy, šindele a jiné

Truhlářství Prodej: - plastová i dřevěná okna - vchodové dveře

Práce, montáž, kompletní dodávka: - instalatérské, topenářské - topení, voda, plyn - poruchová služba - plynové revize Oprava, servis: - plynové spotřebiče Obchodní zastoupení firmy SOLAR POWER, s.r.o.: - solární systémy SONNENKRAFT

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -interiéry -obklady, stropy -bytové doplňky -typový nábytek. Výroba menších sérií nábytkových dílů.

Činnost: - truhlářské práce.

Instalatérské práce: - vodovody - plynovody - kanalizace.

Elektroinstalační práce: -revize -fotovoltaické elektrárny. Prodejna elektro materiálu. Tepelná čerpadla.