Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stěhování Malířské práce Montáž - nábytek Drobné práce v domácnosti - přípravné a dokončovací stavební práce Práce na zahradě

Práce -klempířství, pokrývačství -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce starých střech -montáž střech nových -kompletní dodávka materiálů -střešní okna, žlaby, svody, okapy -krbové odtahy, střešní vikýře oplechování -drobné tesařské práce laťování.

Práce, montáž: -truhlářské, truhlářství -podlahářské -pohlahy značek Egger, Thomsit, Weitzer Parket, BK Parket, Uzin atd. -plovoucí podlahy, parkety -PVC, koberce -dveře, zárubně firmy Masonite CZ -renovace parket, parkety.

Výroba, prodej: -fotorámečky -rámy. Rámování: -obrazů -zrcadel. Firma úzce spolupracuje s firmou Kubík. Pobočka: -Smrčná 104, 588 01.

Služby: -kompletní rozvod vody do domu -vrtání studní.

Výroba: -atypický nábytek na zakázku -kuchyňské linky včetně dodávky spotřebičů -obývací, dětské pokoje, vestavěné skříně -ložnice, schody, schodiště a jiné. Výroba, zpracování velkoplošných materiálů MDF, formátování, profilování. -vyrobíme na míru dle Vašich požadavků a představ.

Prodej, výroba, služby. Povlaky BALINIT Ddoporučuje se: -na nástroje pro vstřikování a extruzi plastů, na nástroje pro střihání, ohýbání a lisování -pro automobily, motoristický sport, nástroje, letecká a kosmická doprava, lékařská technika, potraviny, léčiva, obaly, stroje. BALINIT A: -je vhodný i pro použití v potravinářství -třískové ...

Zámečnictví Výroba a prodej - klíče - kováníopravy - zámky

Truhlářství - stavební truhlářství

Servis - hromosvody Opravy - komíny Výškové práce Krytí střech a věží dřevěným štípaným šindelem

Montáž, rekonstrukce: -instalatérské práce - voda, topení -útřední topení včetně kotelen a výměníkových stanic -domovní a venkovní vodoinstalace z plastu, mědi, pozinkovaného potrubí -domovní kanalizace v PVC*, kamenina, litina.

Práce, montáž, oprava, revize: -hromosvody, elektrické zařízení.

Stavební práce: -půdní vestavby -zateplování -sádrokartony -minerální podhledy -izolace -malířské, natěračské, zámečnické práce -bytová jádra.

Hydrogeologický průzkum Podklady pro stavební povolení Vrty pro tepelná čerpadla Zajištění - instalace čerpadel pro studny Studny - celoroční vrtání - prohlubování - hydrogeologický průzkumzajištění - instalace vodáren - zaskružení Instalace zavlažovacích systémů

Montáž - vodovodní potrubí - odpadní potrubí - vodoinstalční práce

Montáž: -tesařské konstrukce -vázané krovy -příhradové vazníky a nosníky -lepené nosníky a konstrukce -dřevostavby všech typů průmyslové, sportovní využití aj.). Práce: -klempířské, pokrývačské -střešní tašky pálené, betonové eternity vlnité i šablony, vlnitá krytina ONDULINE, plechy KOB, LINDAB, výměna krytin a klempířských prvků, ...

Práce: -zednické -obkladačské -obklady, dlažby.

Výroba - vjezdová brána Výroba - zahradní chaty, altány - dětská hřiště Truhlářské práce Výroba - rolety Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - nábytek obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice Výroba - zahradní nábytek Plastové zateplení Výroba - dveře venkovní a vnitřní ...

Služby: -výškové práce -komplexní péče o stromy -aleje, parky, rezervace, hřbitovy, zahrady -rizikové kácení -vázání korun -střešení dutin -odborné prořezávky -odstranění pařezů -dodávky profi nářadí a materiálů na vázání korun -výsadba stromků.

Truhlářstvívýroba - kuchyňské linky - nábytek i zahradní - dveře - schody Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (postele, stoly, ...) Výroba - dveře Výroba - schody

Zemní práce - příprava staveb - rychlý zásah při havárii vodovodní potrubí a plyn

Nákladní autodoprava - přeprava kusových a sypkých materiálů všeho druhu, betonových prefabrikátů, stavebních strojů a automobilů Jeřábnické práce autojeřáb Montážní práce (montážní plošiny) Odklízení a odvoz sněhu včetně ošetření chemickým nebo inertním posypem Zajišťování - komunální služby - odklízení a odvoz ...

Truhlářské práce. Výroba, montáž: -dle dodané výkresové dokumentace individuální bytové zařízení atypické interiéry společenských zařízení, prodejen (kancelářský, restaurační nábytek) -doplňkové zařízení dle přání zákazníka(poličky, skříňky, stoly, obložení stropů, stěn).

Práce, montáž, rekonstrukce: -tesařské -krovy, střechy -pergoly, chatka, chatky.