Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, služby: -přípravné práce pro stavby (bourací práce, výstavba kanalizací a vodovodu, odvodnění pozemků, terénní úpravy.....) -autodoprava vozidly nad 7, 5t.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Truhlářství, podlahářství Kuchyně na míru Nábytek na míru

Výroba: -obkladačské práce -obklady koupelen, kuchyní -dlažby na terasách, balkonech a jiných venkovních prostorách -obklady schodišť - rovných i točitýchobklady fasád.

Výroba, výrobce: - jídelní, restaurační stoly - židle (dřevěné, kovové, plastové) - nábytkové dílce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rozvody vody, topení, plynu, stlačeného vzduchu.

Práce: - truhlářské - výroba nábytku - podlahářské - pokládka podlah, PVC, koberce...

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - garážová vrata. Truhlářská výroba.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech.

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Služby, truhlářské práce: -palandy, patrové postele -dětské postýlky a ohrádky-materiál:modřín -dvoulůžka -jednolůžka -židle, stoly -úložné prostory -noční stolky. Služby seniorům: -zvýšená lehací plocha o 5, 10, 15 cm -zvýšení lehací plochy bez navýšení ceny -u každé zakázky atipický rozměr. Výroba: -borovice, ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Práce, montáž: - elektroinstalace - elektromontáže - satelity, antény

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - zateplování - střechy - zemní práce - koupelny, bytová jádra - sádrokartonářské práce

Výroba, práce: -pokrývačské práce, pokrývač -klempířské práce, klempíř -tesařské práce, tesař -pokládka střešních krytin -servis, rekonstrukce střech -střechy na klíč -montáž střešních oken -ploché i šikmé střechy včetně zateplení -izolace střech - nadkrokevní izolace.

Truhlářství. Výroba, maloobchod, e-shop: -dřevěné plotovky -hoblovaná prkna, hranoly -schody -zábradlí -regály -věšáky.

Práce: -tesařské -klempířské a pokrývačské práce -provádění montáží dřevěných domů i chat.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, poradenství - profesionální elektronické zabezpečovací systémy EZS pro firmy, domácnosti, úřady, školy, objekty a pozemky - kamerové systémy - komplexní bezpečnostní systémy ke sledování prostor pomocí kamer CCTV uzavřený televizní okruh, zobrazení na monitorech a archivace záběrů ...

Služby-řemeslo: -zámečnické -pálení plastu do 80mm -svařování zámků Zámečnické práce: -zakázková výroba -atypická zámečnická výroba -soustružnické práce -montážnické práce -výroba a montáž přístřešků -prodej tehchnických plynů MESSER KOMAXIT - práškové lakování -fosfátování-odmašťování -lakování dle odstínů "RAL" ...

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.