Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -zednické, stavební -stavby na klíč -novostavby, rekonstrukce a přestavby -rekonstrukce-bytová jádra -sádrokartony -izolační a izoláterské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolační -fasády -ZTI (zdravotně-technická instalace) -klempířské práce -pokrývačské práce -vodoinstalační práce ...

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Obklady z kamene. Stavební a výkopové práce.

Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Společnost Prokeš s.r.o. poskytuje své služby drobným odběratelům i velkým průmyslovým podnikům. Samozřejmostí je výroba nábytkového skla, zasklívání i lepení skla.

Vytváříme moderní pryskyřičné, betonové a vápenné stěrky. Betonové stěrky aplikujeme nejčastěji do koupelen. Děláme také benátský štuk do interiéru i exteriéru

Stavební firma, která se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných domů a chalup. Postaráme se o kompletní stavbu domu od vytvoření projektu pře zednické a bourací práce, zemní a výkopové práce a tesařské práce až po elektroinstalace, malířské práce, obklady a dlažby a vodu-topení-plyn.

Provádíme slaboproudé a silnoproudé instalace Instalujeme: - kamerové systémy - elektroinstalace - datové sítě - zabezpečení - telefonní ústředny

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Stavební zámečnictví Bezpečnostní dveře - montáž, prodej -havarijní otvírání dveří -kování, kliky

Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Stavební činnost Zemní a výkopové práce Půjčovna lešení

Kompletní zednické práce od oprav po stavbu nových domů. Provádíme: - rekonstrukci domů, bytů a bytových jader - zednické práce - malířské práce, tapetování - betonování podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a kazetových stropů - elektroinstalace, Instalatérské práce - zateplování domů a nátěry fasád

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Autodoprava a zemní práce v Moravských Budějovicích a širokém okolí. Výkopové a terénní úpravy minibagrem, přeprava stavebních materiálů.

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Stavba a rekonstrukce rodinných domů. Provádíme veškeré řemeslné práce, jako je izolace PUR pěnou, zateplení fasád, výměna oken a dveří, obkladačské práce, betonové podlahy. Provádíme zemní a výkopové práce, vrtané studny. Zajistíme elektroinstalační práce a práce v oblasti voda-topení-plyn.

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Vodo, topo, plyn: -montáže plynovody, vodovody, kanalizační sítě v obcích i objektech -zpracování projektové dokumentace -plynovody v budovách -průmyslové plynovody -regulační stanice plynů -NTL, STL i VTL plynovody a přípojky -domovní plynovody. Elektro: -dodávky a montáž elektrických zařízení -montáže vnitřní a vnější ...

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

Provádíme kompletní stavební úkony: - vyhotovujeme projektovou dokumentaci - realizaci objektů - zateplování chytrou pěnou - podřezáváme objekty proti zemní vlhkosti - tepelnou diagnostiku objektu a další.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.