Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Tomáš Blažek poskytuje klempířské práce: - běžné lemování (žlaby, svody, závětrné lišty, parapety, lemování atd.) - atypické lemování (oplechování říms, věžiček, lůžkových žlabů a pod.) - krytiny drážkované (z tabulí, ze svitků střešní šablony - střešní okna (montáž do stávajících a nových krytin) - výroba: lemování, okapnic, hřebenů, ...

Geologické práce. Výzkumy v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie. Sanační a ekologické práce.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...

David Kovář provádí: - elektroinstalační práce - konzultace - havárie

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Sklenářství Jiří Věžník nabízí v Třebíči svým zákazníkům veškeré sklenářské práce včetně oprav. Součástí naší činnosti je například broušení a vrtání skla, rámování obrazů,  bezpečnostní a izolační skla, lepení akvárií a terárií, výroba skleněného nábytku a další. Naše služby: - veškeré sklenářské práce a opravy - broušení skla - vrtání ...

Firma Průša - Tretera Elektro se sídlem v Třebíči nabízí komplexní služby v oblasti elektroinstalací. V rámci naší činnosti se zabýváme elektromontážními pracemi, poskytujeme poradenství a také zajišťujeme revize a školení tlakových nádob, zdvihacího,  plynového a elektro zařízení v celém rozsahu, včetně školení s přezkoušením odborné kvalifikace ...

Firma Jaromír Vyhnálek se již od roku 1996 specializuje na zemní, výkopové a stavební práce. Zabýváme se také zateplením fasád a provádíme rekonstrukce koupelen. Působíme převážně v Třebíčském okrese, jako je okolí Jemnice a Dačic, po dohodě lze uskutečnit práce i ve vzdálenějším místě.

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou se specializuje na kompletní stavební činnost a stavitelství, a to od zednických prací přes rekonstrukce domů až po stavbu rodinných domů na klíč. Zakázky realizujeme na celém území Vysočiny.

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Jindřich Sádovský se zaměřuje na výrobu nábytku, doplňků, dřevěných soch a obrazů.

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Revize elektroinstalací a spotřebičů. Instalace, rekonstrukce a opravy slaboproudých a silnoproudých zařízení. Opravy vadných částí elektroinstalací.

Návrh, výroba, prodej, montáž: - laminávoté podlahy - dřevěné podlahy - interiérové podlahy - interiérové dveře - fóliované dveře - dřevěné dveře. Pokládka, renovace: - podlahy.