Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž vody, topení a plynu. Projektová dokumentace a rozpočty.

-stavby na klíč -stavební úpravy, rekonstrukce -vypracování projektové dokumentace -novostavby -montáž-lešení. Oprava: -zdivo -podlahy -izolace -injektáže -hydrofobizační omítky. Velkoobchod, maloobchod, prodej včetně rozvozu materiálu: -stavebniny (stavební materiál) -prodejní doba po-pá 6-16 -zdicí materiály pálené i ...

Práce: -zateplování fasád rodinných, bytových a panelových domů k čemuž využíváme vlastní lešení -veškeré stavební činnosti od projektů rodinných domů až po samotnou realizaci včetně rekonstrukcí rodinných domů, bytových jader a rekonstrukcemi interiérů -instalace vodo-topo-plyn včetně jejich projektů -nezávislí na ostatních firmách.

Zakázková kovovýroba. Výroba, maloobchod, prodej: - silniční zametače za traktor - udidla pro koně. Zemědělská výroba.

Výroba, prodej, montáž: -brány -ploty -vrata -zámečnické práce -autodoprava.

Výroba, práce: -truhlářská -nábytek

Práce: -sklenářské -broušení skla -vrtání-sklo -zabrušování skel jakýchkoli rozměrů -glavírování laserem, popisování na kovy, řezání plexiskla -fazetování (fasetování) -broušení nepravidelných tvarů skla -celoplošné pískování skel veškerého skleněného sortimentu, i různé vzory (motivy) -řezání skla (i neprůstřelné) -sklo do síly 19 ...

Sklenářské práce, rámování a paspartování. Výroba a zpracování skla.

Naše firma provádí servis elektronických a elektrických zařízení, elektroinstalace, elektronické zabezpečovací systémy autoservis v oblasti Velká Bíteš, Rosice, Vladislav, Vysočina, Třebíč. Elektroinstalační práce : Elektronické hladinové vypínače Dálkové ovladače domácí automatizace Teplouš EZS kamerové systémy Převíjení ...

Malířství a natěračství. Malířské a natěračské práce. Dekorační techniky - ohebný pískovec, patinovaná malba, dekorační malba HET Brillant Effect, ornamenty, lišty a rozety, dekorační tapety.

Nové střechy, kompletní rekonstrukce střech, drobné opravy střech, komínů, výmaz hřebenů, veškeré stavební práce

Kamenosochařství, výroba a rekonstrukce kamenných pomníků, kuchyňských desek, parapetů, schodů, zakázková výroba z kamene, prodej pomníkových doplňků Dalešice, Třebíč, Vladislav, Rosice Zajišťujeme veškeré komplexní služby spojené s přírodním kamenem, včetně kompletního zajištění a případného návrhu a projektu. Jsme firma s dlouholetou tradicí ...

Velkoobchod - vodiče - kabely Elektromontáže Montáž - hromosvody Prodej, montáž, servis - krby - krbová kamna.

Prodej: - hliníkové omítky PICAS - regionální zástupci firmy TELURIA a QUICK - barvy, laky - cihlové obklady - zateplovací systémy. Fasádní studio.

Truhlářství, výroba: - zahradní nábytek - chovatelské potřeby (kurníky, králikárny...) - zahradní domky - pergoly.

Montáž - anténní nosiče Bourání komínů Výškové práce Telekomunikace Odvodnění mostů

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic -podklady pro projekční činnost -vytyčování staveb -dokumentace skutečného provedení staveb -bodová pole -práce pro pozemkové a katastrální úřady -informační systémy -geodetický software.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic -podklady pro projekční činnost -vytyčování staveb -dokumentace skutečného provedení staveb -bodová pole -práce pro pozemkové a katastrální úřady -informační systémy -geodetický software.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány zaměřování budov, rozestavěné stavby, novostavby ke kolaudaci, rekreační chaty, hospodářské a výrobní objekty -vytyčování hranic -podklady pro projekční činnost -vytyčování staveb -geometrické plány na věcná břemena studna, právo chůze -dokumentace skutečného provedení staveb -bodová ...