Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dovoz a prodej - štěrk - písek Zemní práce - přípravné výkopové práce minibagrem 1, 4t Pokládka - zámkové dlažby

Nákladní doprava, rozvoz a prodej - písky - zeminy - štěrky - oblázky - zahradní kůra Prodej a rozvoz - písky - zeminy - štěrky - oblázky Zprostředkovatelská činnost Zemní práce Montážní stavební práce Prodej a rozvoz - zahradní kůra

Zábradlí a schodiště Bartoš. Na zakázku vám vyrobíme zábradlí či celé schodiště na nejvyšším stupni kvality. Dle přání je možné vyrobit zábradlí z nerezu, oceli či jiných ušlechtilých kovů. Kromě zábradlí a schodišť jsme schopni vyrobit také brány, ploty a další kovové doplňky pro interiér i exteriér. Na našem webu naleznete mnoho ukázek práce ...

Klempířské, pokrývačské, zámečnické práce.

Zednictví. Pokládka dlažeb a obkladů, rekonstrukce bytových jader.

Klempířské práce, -oplechovaní komínů ad.

Stavební zámečnictví. Výroba - kovové brány - kovové schody - zábradlí.

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce, montáž: -truhlářství -kuchyně, kuchyňské linky -nábytek, vestavěné skříně -eurookna, dřevěná okna -interierové, vchodové dveře.

Truhlářství, zakázková výroba: -eurookna od 5000.-Kč za m2 -vchodové a interiérové dveře -schodiště z masivu samonosná -plotové profily.

- tesařské práce - montáž dřevěných konstrukcí a palubek

Truhlářské práce Výroba - masivní nábytek Výroba - špaletová okna - repliky historických oken a dveří Výroba - schodiště

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.12.2014 do 31.12.2015 Tesař, pokrývač.

Přerušeno od 01.01.2016 do 31.12.2020. Truhlářství. Truhlářské práce: - kuchyňské linky, - schody, - dveře, - skříně, - postele, - špaletová okna, - mnohé další truhlářské práce.

přerušeno od 25.09.2014 do 31.12.2040 Práce, služby: -stavební a montážní práce -stavby a opravy RD (topení, vodoinstalace, plynoinstalace, obkladačské práce a další.) -ubytovací a restaurační služby.

Výroba - elektrorozvaděče Zámečnictví