Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -vodointalatérské -topenářské.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Práce: -kamenické - výrobky z přírodního i umělého kamene.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Podlahářské práce: -kladení: -PVC -guma -korek -parkety -plovoucí laminátové podlahy -lepení -schody -koberce -broušení parkety.

Přerušení provozování živnosti 31.07.2018. Truhlářství.

Zámečnictví. Kovářství.

Stavby střech. Pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken a světlíků. Zednické práce, dostavby interiérů, půdní vestavby. Stavby a revize hromosvodů. Sádrokartonářské práce. Lakýrnické a natěračské práce.

Truhlářství, truhlářské práce, výroba: - kuchyně, - okna, - dveře, - zahradní nábytek.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Práce: -vodoinstalace (voda) -topení -kanalizace -plynoinstalace (plyn).

Práce: -zednické, -stavby na klíč.

Klempířské a zámečnické práce

Práce: -výškové pomocí horolezecké techniky.

Malířské práce hodinový manžel Hodinový manžel - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - malířské práce - klempířské práce Obkladačské a podlahářské práce (hodinový manžel) Zednické práce (hodinový manžel) Klempířské práce (hodinový manžel)

Truhlářství Výroba, montáž - kuchyňské linky - nábytek - plovoucí podlahy.

Montáž plastových oken a s tím související práce. Prodej a montáž - garážová vrata - solární kolektory - rolety - horizontální žaluzie - sítě proti hmyzu - plynoinstalatérské práce - topenářské práce Zednické práce Prodej a montáž - střešní okna

Prodej, zpracování: -zakázková dřevovýroba a zpracování dřeva -stavební řezivo, velkoobchd s řezivem, řezivo, trámy, krovy, střešní latě, -truhlářské řezivo, eurohranoly, dřevo, akát, šindel, -spárovka, altán, pergola, paraván, lázeňský sud, dřevěné výrobky, garážové stání, -ploty, plotovky, dětské pískoviště, psí bouda, -zahradní ...