Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -pokrývačské -klempířské.

Práce: -tesařské, -klempířské -pokrývačské -novostavby, rekonstrukce. Výroba: -dřevěné krovy -zahradní nábytek -zahradní doplňky -altány -perogly -montáž střešních oken -montáž z vlastního materiálu zákazníka.

Výroba: -pergola -dřevěné stropy -dřevěná schodiště(nejen ze starých trámů MASIV-vhodné do rekonstruovaných starých domů, statků, hradů atp.-autentičnost -zahradní nábytek -lavice a stoly do vinných sklepů.

Truhlářské práce. Hotové dřevěné výrobky.

Práce: -malířské -natěračské.

SLužby: -zámečnictví zámečnické práce svářečské práce. Výroba: -klíče.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Revize: -revizní technik elektro -pravidelné a výchozí revize el. zařízení vysokého a velmi vysokého napětí -el. zařízení nízkého napětí -zařízení hromosvodů -evidenci zařízení s PCB dle vyhl. MŽP č. 384/2001 -vzorkování zařízení s PCB dle vyhl. MŽP č. 384/2001.

Montáž, opravy: -elektrické zařízení Práce: -zámečnické -kovářské -zastřešení bazénů. Opravy: -ploty a brany. -veškeré práce spojené při rekonstrukci domů a chalup.

Regulace a měření: -teplo. Opravy, servis: -plynové kotle THERMONA Rosice, LEBLANC. Regulace: -prostorové termostaty -plynové kotelny -elektrické topení.

Stavby, stavební práce: -sanace (hydroizolace)-vlhké zdivo -statické zajištění objektů -lokální čištění fasád.

Práce: -tesařské - na historických a nových objektech. Montáž: -všechny typy krovů, střešních vikýřů a vázaných konstrukcí. Zakládání staveb, bednění základů, stropů, schodišť, bazénů a nosných železobetonových konstrukcí. Návrhy a realizace: -zahradní domky, chatky, altány, pergoly, přístřešky, ploty terasy.

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - dodávky veškerého materiálu - výměny kotlů - výměny radiátorů.

Zámečnické služby. Prodej, montáž: -bezpečnostní kování. Výroba: -klíče, autoklíče s imobilizérem -stavební, strojní zámečnictví. Výroba: -vrata -ploty, pletiva -mříže -klíče -veškeré autoklíče (všechny druhy včetně FORD), autoklíče s imobilizérem. Montáž: -bezpečnostní ...

Stavební činnost včetně PSV: -výstavba nových objektů -rekonstrukce -zemní práce -inženýrské stavby. Výroba: -ocelové konstrukce -hliníková rolovací vrata na dálkové ovládání -hliníkové okenní rolety -zimní zahrady -vodárenský materiál objímky s litinovým zámkem k opravě, poškozeného potrubí, navrtávací opravné pásy, zemní ...

Práce, stavitelství: -zednická -bourací -obkladačské -rekonstrukce rodinných domů a bytů -rekonstrukce bytových jader, koupelny -stavby komínů -stavby krbů jak vnitřních, tak i venkovních např. v rámci venkovních sezení či pergol -pokládání zámkové dlažby -stavby zděných kuchyní -fasády a zateplování fasád -zemní práce menšího ...

Práce, výroba: -plotů -zábradlí -okenních mříží -kovaných bran -dalších prvků exteriéru rodinných domů -kované vývěsné štíty -zdobné kliky a klepadla -výlohové mříže zdobné i typicky funkční zámečnické mříže pro ochranu majetku. Doplňky: -lampy, svícny -stoly, krbové nářadí -zdobné kliky a klepadla -kované postele, další ...

Práce: -zámečnictví -svářecí. Výroba: -zábradlí -schodiště -brány, vrata, klasické, posuvné -mříže, rampy -reklamní poutače -přístřešky -plotové díly -kovové konstrukce -dělení materiálu.

Prodej, montáž, rekonstrukce, stavební činnost.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy