ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Projektová činnost, architektonické studie. Kompletní projekty: - pozemní stavby, bytové a rodinné domy - technologie a stavby chránící životní prostředí. Stavební průzkumy. Inženýrská činnost. Expertní a znalecké posudky. Investorská činnost. Výstavba: - byty včetně nástaveb a půdních vestaveb (na klíč) - polyfunkční, občanské, ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde ...

Telekomunikace: - výstavba GSM sítí - mikrovlné spoje - údržba sítí. Slaboproud: - telefonní systémy - kamerové systémy - audiovizuální systémy - bezpečnostní systémy - protipožární systémy.

Kamenictví, kamenosochařství, kameník. Zakázková kamenická výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod.: -pomníky ze žuly -parapetní a kuchyňské desky -obkladové a dlažební desky -krby, balustrády, zahradní architektura fontány, kašny, restaurátorské práce -interiérové doplňky-stolky, bary, hodiny -dlažební kostky, obrubníky ...

Zasklívání balkonů a lodžií. Vertikální žaluzie.

Montáže, instalace: - garážová sekční vrata. Obchodní zastoupení firmy Kružík. Stavební práce: -sádrokartony -dlažby -stavby na klíč rodinných domů -výkopové práce -bagr, tatra 815, kontejner.

Výroba rozvaděčů: - technologické rozvaděče - ovládací, signalizační skříně. Hromosvody: - opravy, uzemnění hromosvodů - projektování hromosvodů - revize, kontroly, instalace. Elektromontáže čerpacích stanic Rekonstrukce panelových domů.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

Truhlářství, podlahářství

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce: - montáž střešní krytiny. Tesařské práce. Vzduchotechnika: - montáž, rozvody.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - bytový nábytek, interiérový nábytek: - vestavné skříně včetně grafoskla - masivní dveře - dveře SOLODOOR - kuchyně, kuchyňské linky na míru včetně 3D návrhů - kancelářský nábytek.

Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy: -stavby na klíč -rodinné domy. Práce: -kompletní zateplovací systémy -pokládka - obklady a dlažby, zámková dlažba -demolice domů -malířské, malířství, malby -zemní, výkopové - traktor bagr JCB a BOBCAT. Zprostředkování dodávky: -VODO TOPO PLYN a ELEKTRO.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Sádrokartonářské práce Obkladačské, podlahářské prácepokládka - dlažby - podlahy

Dodávka, montáž, revize, servis, oprava: - elektro - elektromontáže, elektromontážní práce - elektrorevize - elektronické zabezpečovací systémy (EZS), alarmy - anténní systémy, antény - měření a regulace, MaR. Řemeslo: - elektrikář. Elektroinstalační práce.

Izolatérství -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Zateplování fasád Sádrokartonářské práce Zednické práce

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...