ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Palivové dřevo, zednické práce.

Výroba a prodej: -vitráže. -do olova i tiffany technikou z barevného skla a fazet -stojacích, nástěnných lamp a lustrů -šperky z barevného a spékaného skla -vánoční ozdoby, dárky. Práce. -opravy poškozených vitráží -osazení do izolačních dvojskel. Dílna: -Zlín-Jaroslavice, Anenská 40 naproti OÚ.

Malířství. Natěračství. Práce. - malířské, malby, malování - natěračské, veškeré nátěry, fasády - lakýrnické

Geodetická kancelář: -geometrické plány -vytyčování hranic a staveb -dokumentace skutečného provedení stavby.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Tesařské, pokrývačské a klempýřské práce.

Auto - pneuservis: - odtahová služby - kontejnerová doprava - ekologická likvidace autovraků - prodej starších autodílů - zemní práce - sečení trávy, údržba zahrad.

Zednictví: - rekonstrukce bytových jader a koupelen - montáž obkladů a dlažeb - dodávka vybavení koupelen - vnitřní omítkové práce v bytech - drobné stavební práce v bytech - úpravy koupelen pro invalidy.

Montáž sádrokartonu, půdní vestavby, minerální podhledy.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Svářečské práce Zámečnictví

Služby: - zámečnické práce - vrata, brány, ploty - interiérové zábradlí - komaxit, zinek.

Realizace: - střechy na klíč, rekonstrukce střešních systémů, vazby, tesařství, pokrývačství, klempířství,

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Opracování plochého stavebního skla: - broušení - vrtání skla - fazetování - kalení - laminace. Prodej: - plochá stavební skla - izolační dvojskla a trojskla. Výroba - izolační dvojskla a trojskla.

Instalace, opravy: - elektrické rozvodny - řídicí, spínací zařízení.

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba: - železářské výrobky. Práce: - zámečnické - obráběčské - svářečské.

Tesařské, pokrývačské práce - rekonstrukce dřevěných kontrukcí a staveb - srubové stavby

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Tesařství, tesařské práce - realizace střech a pergol - šalovací práce - bednění, obklady stěn a stropů, podbití střech či další práce - pokrývačské práce

Provádíme stavební práce v oblasti dopravního značení. Prodej materiálů pro vodorovné a svislé dopravní značení. Služby: -autodoprava, zemní práce -výstavba a údržba komunikací -dopravní značení. Sídlo společnosti: Samostatnost 1181 76901 Holešov

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské. Výstavba, rekonstrukce: -střechy na klíč -půdní vestavby -podkroví. Montáže: -střešní okna -lešení -sadrokartonu -bednění -plovoucí podlahy -solární kolektory.

Realizace: - střechy na klíč - nátěry - izolace střechy. Opravy, nátěry a zateplení: - fasády. Klempířské, pokrývačské a stavební práce: - výměna oken - revitalizace budov - strohní omítky.