ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zabezpečovací elektronické systémy (průmyslová elektronika). Projekce, realizace, prodej, montáž, revize, servis, oprava: - elektrické zabezpečovací systémy proti vloupání (EZS) - elektrické požární systémy (EPS) - systémy průmyslové televize, kamerové systémy (CCTV) - přístupové a docházkové kartové systémy. Elektroinstalační práce. ...

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Práce, servis, oprava, revize, montáž: - vodo, topo, plyn - projekce vodo-topo-plyn - topení - materiál ocel, měď, plast, pozink - ústřední topení, podlahové vytápění. Řemeslo: - vodoinstalatér - plynař - topenář. Provozovna: - Valašské Meziříčí - Podlesí 131.

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář.

Klempířství. Zakázkové klempířské práce.

Práce: -autojeřáb AD 080 -nakladní automobil V3S -nakladačem UNC -kopátko 060 -Škoda 706.

Geodetické, zeměměřičské práce: - geodetické plány - rozměření pozemků, zaměření staveb, vytýčení vlastnických hranic.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.

Umělecký kovář a zámečník: -proty, brány, balkóny, mříže, zábradlí, vrata -montáže pohonů bran -vývěsní štíty -konstrukce.

Montáže, oprava, opravy, opravna, servis, revize: -veškerá plynová zařízení -ústředního vytápění a topení -kotelny, kotelen -plynové kotle, plynových kotlů. Řemeslo, instalace, montáže, práce: - vodo - topo - plyn: -vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, vody, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, ...

Práce: - pokrývačské - hydroizolační - klempířské - tesařské - natěračské. Oprava, rekonstrukce: - střechy.

Stavební firma se specializací na fasády a omítky. Rekonstrukce, opravy, oprava, omítání, stavba: -fasád omítek domů, staveb, rodinných domků, objektů -půdní vestavby a přístavby. Zateplování, zateplení: -vnější pláště budov - certifikovaný zateplovací systém MULTITHERM-RELIUS. Izolace, hydroizolace: -střechy a základy ...

Výroba, prodej: - dřevěná Eurookna - plastové okna, dveře - dřevěné dveře vchodové - materiál (smrk, dub, borovice, modřín). Řemeslo: - stolař - truhlář.

Kompletní realizace střech. Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Zemní a výkopové práce: -výkopové práce -zakládání a odvodnění objektů -hydroizolace objektů -nakládka a odvoz zeminy -terénní úpravy aj.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce (domy, budovy, fasády). Práce: - zednické.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Čalounictví. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, renovace, návrh: -čalouněný nábytek (i na zakázku).

Práce: - montáže sádrokartonových desek - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiérů.

Sklenářské práce: -zasklívání u zákazníka i s dovozem skla -broušení skel, zrcadel -lepení poliček a akvárií -sklo do interiérů -skleněná výzdoba interiérů bytů a kanceláří.

Elektromontáže. Montáž, servis, opravy, údržba: - elektrická zařízení (elektrické kotle, elektrokotle) - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Revize elektryckých zařízení do 1000 V.

Práce: -domovní instalace, instalatérské: -vodoinstalace -topenářské -plyařské. Dodávka materiálu.

Montezi s.r.o. - Rožnov pod Radhoštěm. Řemeslo, práce, montáž, údržba, revize: - elektrikářské práce (elektro) - bytová, průmyslová elektroinstalace - vnitřní rozvody NN - venkovní rozvody NN - rozvody pro slaboproud - rozvody pro měření a regulaci - výroba rozvaděčů - elektroinstalace prováděné v čistých prostorech ve ...

Nabízím poradenství, zednické a stavební práce v oblastech: - výstavby - zakládání staveb - zemní práce - kanalizace aj. - opravy a rekonstrukce - opravy a zdění komínů - okrasné zídky - obklady a dlažby - zateplení fasád - bourací práce a demolice