ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Dodávka a montáže: -čističky vzduchu. Odstraňují: -prach, tabákový kouř, květní pyl, bakterie, viry. Servis, opravy: -chlazení, chladící zařízení -klimatizace -tepelná čerpadla.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Truhlářství, podlahářství.

Činnost: -projekce, projektování: -stavby, pozemních staveb -inženýrské sítě -komunikace -geodetická: -digitální měření -digitální mapy obcí a závodů -tématické mapy -zpracování územních plánů, urbanismus -poradenství a konzultace. Reprografické pracoviště: -velkoformátové scanování -digitalizace archivů.

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -projekce stěnové a podlahové vytápění HITHERM-ECOTHERM. Práce: -vodoinstalatérství -topenářství -podlahové vytápění topení EUROVAL.

Výstavba, stavby, údržba, rekonstrukce, demolice: -pozemní a inženýrské stavby. Výroba: -protihlukové stěny -prefabrikáty. Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské -plynařské -rozvody vody, topení a plynu.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Realizace: -foukaná tepelná izolace, zateplení, akustická izolace. -doprava. Zlínský kraj.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Stavební činnost: -anhydritové samonivelační podlahy -kombinované systémy litých podlah -realizace staveb a montážních hal -epoxidové stěrky -suchý systém -průmyslové podlahy -pěnobetony -izolační práce.

Stavební práce: -zemní práce strojem UNC -pronájem a půjčovna stavebních strojů -nakládání s odpady -prodej stavebního materiálu.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Kamenosochařství a kamenictví. Kamenické práce. Výroba, rekonstrukce, práce, služby: - žulové pomníky klasických i originálních tvarů a barev - broušení, leštění teraca - písmo: sekané, plastické, pískované; obnova písma: zlacení, stříbření, barvení - portréty ryté do žuly - pomníkové doplňky: lampy, vázy, vitríny. Obkládání ze ...

Práce, řemeslo: - pokrývač - tesař - rekonstrukce střech - dřevěné obklady, podlahy - podbití, laťování, fóliování, bednění - šalování věnců, stropů, základů. Stavby, dřevěné stavby: - roubené stavby - dřevěné altánky, pergoly - pokrývačské práce.

Montáž, kompletní dodávky, instalace, práce, opravy: -vodoinstalace, vodoinstalatérství -zařízení vodo-topo -topenářské, topení. Realizace: -vodovody, topení. Maloobchod, prodej: -vodo-topo materiál.