ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Dodávka, montáž na klíč: - kotelny - výměníkové stanice.

Realizace: - izolační nástřiky.

Služby: - elektroinstalace - údržba a opravy elektrického zařízení.

Služby: - montáže a rekonstrukce kotelen, výměníkových stanic, tepelných rozvodů a průmyslových potrubních systémů.

Práce: - zednické, klempířské práce - zateplení fasád.

Prodej: -podlahového sortimentu Práce: -renovace dřevěných podlah, instalace korkových podlah, montáž masivních dřevěných podlah, pokládka lepených i plovoucích podlah, parket, PVC a koberců.

Řemeslnické práce: - čištění koberců a čalounění - úklidové práce - malířské práce - natěračské práce - zednické práce.

Výroba, prodej: -zahradního nábytku -kuchyňské linka -obývací stěny -z masivního dřeva, borovice, dub, akát

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Zakázková kovovýroba. Zakázkové zámečnictví. Práce: -zámečnické s plechem a kovovými profily, zámečník. Výroba: -mříže, atd.

Práce: -domovní instalace, instalatérství: -vodoinstalace, instalace vody -topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynařství, plynoinstalace. Instalatérské práce: -demontáž a následná montáž rozvodů vody, odpadů a topení včetně vysekání ze zdiva -výměna: -klozetové mísy, nádržky, kombiklosetů -vodovodních ...

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Oprava, instalace: -vodovodní, topenářské Rekonstrukce, úpravy: -koupelny -bytová jádra -výměna rozvodů, stupaček -zateplení budov. Montáž: -plynové kotelny. Práce: -drobné zednické -drobné stolařské. Čištění: -kanalizační odpady.

Práce: -kompletní elektroinstalační -silnoproudé i slaboproudé rozvody. Návrhy, revize, projekci, instalaci: -EIB SYSTEM - elektroinstalace.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Prodej, montáž: -vodo, topo, plyn. Práce: -plynofikace: -rodinné domky -průmyslové kotelny. Zpracování: -projektová dokumentace, revizní zprávy.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.