ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby, malování.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Kovářství. Zámečnictví. Práce: - kovářské - zámečnické.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Zemní práce: - terénní úpravy - demolice - modelování zahrad a svahování - výkopy pro rodinné domy, budovy a sklepy

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry -tapetářské, tapetování, tapety -podlahářské, podlahářství, podlahy -sklenářské, sklenářství, sklo

Truhlářství, truhlářské práce.

Truhlářství, výroba: - dveře, dveří - schodiště - zábradlí

Práce: - malířství, natěračství

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Činnost: - zedník, zednické práce

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektroinstalatér, elektrikář.

Elektromontáže, montáž: -vnitřní silnoproudé i slaboproudé elektro rozvody (elektroinstalace) -kabelové přípojky -vnitřní a venkovní rozvody -vnitřní a venkovní osvětlení, - montáže hromosvodů.

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Činnost: - stolařství - truhlářství

Práce: -zednické, zedník -obkladačské - obklady, dlažby -zateplování, tepelné izolace budovy.

Služby: -projektování (projekce, projekční činnost) ve stavebnictví -inženýrská činnost (dále jen IČ**) - výkon technického dozoru stavebníka -výkon koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví na staveništi (Koordinátor BOZP) -zpracování plánů BOZP stavby -výkon IČ** - výkon stavebního dozoru -zpracování odborných stavebně ...