ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba, realizace, montáže: -kuchyňské a umyvadlové desky, obklady a dlažby z přírodních materiálů -schodiště -parapety -hřbitovní architektura. Materiály: -žula, mramor, travertin, pískovec, polodrahokamy.

Práce: -strojní omítky -lité podlahy, anhydritové samonivelační potěry.

Stavební truhlářství. Zakázková výroba, doprava, montáže: -bytový i komerční nábytek -schody, dveře, zárubně, podlahy, zahradní chaty, altány, pergoly -další truhlářské výrobky včetně povrchové úpravy.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Výroba: -dřevo -nábytek.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Stavby. Práce: - zednické (zednictví) - vnitřní, úprava interiérů.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Služby: - půdní vestavby - montáže sádrokartonu - izolace zdiva

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Služby: - zateplování fasád - zednické a obkladačské práce

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Výroba, prodej: - náhradní díly na historská vozidla - repliky historických vozidel ze dřeva - pažby. Práce: - truhlářské.

Práce: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: -ústřední topení -vodárny -odpadní potrubí -tepelné rozvody -vodoinstalace -domovní plynoinstalace.

Klempířství. Práce: -klempířské. Dodávka: -žlaby, střešní prvky.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Truhlářství. Oprava, restaurování: - starožitný nábytek.

Zámečnictví. Výroba zámečnická: -dveře, vrata.

Práce: - zeměměřičské, kartografické.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Stavby: -na klíč: -rodinné domy -menší půmyslové haly do 364 m2 -kompletní rekonstrukce Prodej a montáž: -obklady a dlažby - podlahové krytiny. Realizace koupelen Štukatérství

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...