ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Provádění stavebních prací: -veškeré zednické práce -hydroizolační práce -stěrková izolace -samonyvelačni stěrkování -půdní vestavby -výměna oken, dveří a garážových vrat. Obklady a dlažby: -pokládání obkladů, dlažeb a přírodních kamenů. Stavby a rekonstrukce objektů na klíč: -rekonstrukce bytu a bytových jader ...

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Kompletní práce: -malířské: -byty včetně válečku a linek -kanceláře, výrobní haly a sklepy -natěračské: -sádrokarton -okna, dveře, zárubně, okapy, ocelové konstrukce, ploty -podlahy -fasády hladké i brizolitové -nástřik radiátorů i přímo v bytech -výškové práce pomocí horolezecké techniky: -zavěšování reklam ...

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Stavební činnost: - venkovní úprava objektů občanských i průmyslových - venkovní fasády (hladké, štukové, strukturované, TERRANOVA, CAPAROL, EKOLAK) - zateplené fasády (polystyrén, minerální plsti) - strojní omítky vnitřních i venkovních fasád.

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Řemeslo, montáž, oprava, servis, revize: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - domovní a průmyslové plynovody - tepelné izolace.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Montáž: -střešní konstrukce (střechy).

Autodoprava. Práce: -zemní, výkopové.

Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Práce: -malířské -natěračské

Výroba, montáž: - konstrukcí, strojní díly a zařízení.