ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zemní práce: - skrývky a rozhrnování zeminy terénní úpravy zahrad a okolí domů - shrnování skládek i odpadů potěžbové úpravy cest a linek pro lesní společnosti - budování menších vodních ploch (rybníky) - výkopy sklepů a základů pro rodinné domy, průmyslové stavby - výkopy pro bazény, hráze, opěrné zdi ...

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba: - betonové, sádrové, vápenné, cementové výrobky. Kamenické práce.

Práce: -domovní instalace: -VODOinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení, vytápění.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Truhlářství. Práce: -truhlářské. Montáž, demontáž: -výstavní stánky.

Kuchyňské studio. Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - vestavné skříně . Prodej: - elektrospotřebiče.

Montáže, instalace: -vnitřní plyn -venkovní plynovody NTL*, STL*, VTL* ocelové, plastové včetně výkopových a jeřábnických prací -venkovní kanalizace a projekce -ústřední topení -vodoinstalace v objektech. Stavba, výstavba, rekonstrukce, projekce: -stavby rodinných domů a jiných objektů -komplexní stavební ...

PRODEJ, REALIZACE - štípaný a lámaný přírodní kámen v nepravidelných tvarech, vhodný na dlažby a obklady - kámen dodáváme též velkoobchodně do specializovaných prodejen, zahradních center, stavebnin a stavebním firmám - provádíme realizace zakázek vč. zemních prací SORTIMENT: RULA ŽLUTÁ RULA MODRÁ PÍSKOVEC ...

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Kompletní stavební práce, výstavba, rekonstrukce, modernizace: -koupelny -bytová jádra -sociální zařízení -zateplování fasády certifikovanými materiály -fasády včetně nátěrů -omítky, dekorační omítky -odstranění vlhkosti zdiva podřezáváním nebo sanační omítkou. Montáž: -obklady a dlažba ...

Sklenářství. Sklenářské práce, zasklívání.

Doprava: -nákladní: -tuzemská -auto AVIA. Půjčovna aut AVIA. Velkoobchod: -pivo. Řemeslo: -natěrač -instalatér -elektrikář -hromosvody. Zemědělské poradenství. Zprostředkování vymáhání pohledávek.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Stavební činnost: - práce jeřábnické.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství. Montáže: -střešní krytiny -střešní okna Velux. Rekonstrukce, oprava: -střechy ze všech druhů krytiny -střechy plechové. Vypracování - předběžný rozpočet u rekonstrukcí.

Elektroservis, elektroinstalace. Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče.

Služby: -elektroprojekce, projektování elektroinstalací.

Výroba, práce, řemeslo: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, předsíňové sestavy, bytové doplňky, skříně, police, dřezové desky bytové doplňky - stolař - truhlář.

Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Výroba: - technické plyny, zámky, kování. Montáž: - střešní konstrukce. Řemeslo: - pokrývačství - malířství - nateračství.

Náhrobky a kamenné pomníky. Služby: -sekání, obnovy, opravy, zlacení, stříbření, stínování a malování písma na náhrobky. -lepení keramických fotek na náhrobních deskách.