ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Obkladačské prácerekonstrukce - dlažby Zednické prácerekonstrukce - koupelny a bytová jádra

Tesařství,pokrývačtví,klempířství. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -stolařské. Dodávka,montáž: -střešní krytiny: -BRAMAC,TONDACH,KM BETA,ONDULINE, asfaltové šindele -střechy. Prodej,montáže: -střešní okna VELUX -sádrokartony -půdní vestavby -pergoly -palubky.

Práce: -stolařské,stolařství. Výroba,prodej: -nábytek,nábytku -dveře,okna,schody,obklady -bytové doplňky: -obývací stěny,kuchyně,přepážky, šoupací dveře,šatní skříně.

Montáž - dveře vstupní, vnitřní, posuvné - obložkové zárubně Montáž - plovoucí a dřevěné podlahy

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek obývací stěny, vestavné skříně, stoly Výroba - plovoucí podlahy Montáž - sádrokartonové podhledy Pokládka - plovoucí podlahy

Výroba - bezpečnostní skla Rámování Sklenářství Výroba - dvojskla - kalená skla Výroba - zrcadla s fazetou

Vývoj,aplikace: systém pro účtování spotřeby elektrické energie prostřednictvím dálkového přenosu dat: -pro firmy provozující rozvod,dodávky elektrické energie,plynu,vody včetně distribuce čipových karet a inkasa plateb.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Prodej, dodávka, montáž a výroba - garážová vrata Prodej, dodávka a montáž - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Výroba - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Prodej a dodávka - těsnění Montáž - těsnění Výroba - těsnění Prodej, dodávka, montáž a výroba - dveře - shrnovací dveře

Kamenické práce výroba a montáž žulových pomníků, kuchyňské žulové pracovní desky, krby, obklady krbů, desky na konferenční stolky, kamenné obklady

Opravy - silniční nákladní vozidla Opravy - silniční osobní vozidla Opravy - pracovní stroje Zámečnictví

Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství -obráběčské,obrábění kovů -zednické,zednictví.

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.

Klempířské práce střechy na klíč Pokrývačské práce střechy na klíč Prodej - střešní krytiny Menší vzduchotechnické práce

Natěračské práce Malířské práce

Kamenosochařství, kamenictví, kameník. Výroba: -pomníky -obruby -krycí náhrobní desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny, vázy, fotografie, urny, lucerny, mísy, písmo -pamětních desek.

Stavební firma. Stavba,rekonstrukce: -bytová výstavba. Komplexní stavební práce.

Zámečnictví,kovovýroba. Výroba,oprava,montáž: -všechny zámečnické výrobky: -vrata,brány,dveře -schodiště,zábradlí -mříže včetně montáže -přístřešky a zimní zahrady -drobné práce z nerezových materiálů -jiné zámečnické práce dle dohody.