ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vzorková prodejna oken a dveří. Maloobchod, prodej, montáže: -plastová okna a dveře -eurookna -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Práce: -zednické práce spojené s výměnou oken. Prodejna: -Kroměříž, Třebízského 1330 tel.: 724585461 skype: bazmont2.

Výroba, prodej, servis. -osvětlovací a zvuková technika -kamerové systémy -elektronické aplikace -LED technologie. Práce: -elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud -realizace efektové osvětlení.

Stavba, výstavba, stavební firma: - obytné i průmyslové objekty. Stavební práce: - zateplování staveb - revitalizace budov - kompletní rekonstrukce interiérů - montáže sádrokartonových konstrukcí atd.

Služby: -dodávka a montáže oken a dveří včetně příslušenství -kompletní stavební činnost -zdravotechnika, elektroinstalace, vytápění -pozemní a průmyslové stavby -keramické oklady a dlažby.

Výroba a prodej: -sedacího, stolového, dětského a kuchyňského nábytku z masivního dřeva. Pobočka Zlín: Kvítková 4122 tel.: 603844758.

Stolařská výroba, stolařství. Výroba, zakázková výroba, dodávka: - nábytek - kuchyně - pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství a tesařské, tesařství: -rekonstrukce šikmých a plochých střech -zateplení -malířské, malířství -lakýrnické, lakýrnictví -natěračské, natěračství, nátěry střechy a budovy.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Práce: -domovní instalace, instalatérské: -VODOinstalatérské, vodoinstalační, voda -TOPO, topenářské, montáže topení -PLYNařské, plynoinstalační, instalace plynu -čištění odpadů. Stavební práce: Realizace, výstavba: -staveb na klíč -stavby - bytové, průmyslové, inženýrské, haly, ...

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

Stavební práce - obklady, dlažby - fasády - sádrokartony - omítky, malby, nátěry - rekonstrukce - koupelny Služby hodinového manžela

Montáž, opravy, revize, zkoušky: -vyhrazených elektrických zařízení.

Stavební práce, firma: -stavby a demolice -rekonstrukce domů a bytových jader -sádrokartonové systémy -fasády -KNAUF - certifikace na požární sádrokartony -ISOVER - izolace -čištění fasád.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla -plastové elektroměrové a pojistkové skříně a rozvaděče. Havarijní služba. Oprava, elektromontáže, rekonstrukce, revize: -elektrická zařízení.

Zámečnická výroba: -automatické vratové systémy -volně nesené posuvné a křídlové brány: -s dálkovým či ručním ovládáním -zábradlí, schody, schodiště -ocelové konstrukce.

Společnost Vodní zdroje Holešov řeší problémy při odstraňování ekologických zátěží, v oblasti geologie, hydrogeologie, vodního a odpadového hospodářství. Služby: - řešení, odstraňování ekologických zátěží: - sanace podzemní vody, půdního vzduchu, horninového prostředí, stavebních konstrukcí a skládek odpadů - zajištění, ochrana vodních ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

Stolařské práce Reklamní činnost Zámečnická výroba

Stav řízení: Prohlášený konkurs Stolařství, zakázkové truhlářství. Výroba, prodej: -zakázková -stolařská -truhlářská -nábytku: -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský -eurookna (okna) -dveře, schody. Repace, opravy, oprava, restaurace: -starožitný památkový nábytek, okna, dveře.

Práce: - revitalizace, rekonstrukce - balkóny, lodžie - zateplení budov, fasády - komplexní obnova - sanace - terénní úpravy - výkopové práce. Realizace: - střechy - výměna plastových oken.

Realizace: -stavby na klíč: -kompletní práce -rekonstrukce objektů -střechy -obklady, dlažby -plastová okna a dveře -zimní zahrady -ústřední topení -vodovody, kanalizace -elektromontáže -zemní práce -kotelny, výměníkové stanice -fasády. Výhradní zastoupení firmy PLUS PLAN pro ČR** a SR**: -bezolovnatý plastový ...

Návrhy - interiéry Montáž - linoleum Montáž - dveře (posuvné, skládací, laminátové, ...) - zárubně - okna Montáž - schody Montáž - sádrokartony Montáž - plovoucí podlahy - parkety

Chov afrických šneků kaviárových Helix aspersa maxima. Chov je zaměřen na produkci šnečího kaviáru a chovem kalibrovaných dospělých šneku na zpracování masa. Umělecké kovářství a zámečnictví: -brány, ploty, mříže, zábradlí, svícny, nábytek, zahradní nábytek, vinotéky, závěsné obaly na květináče, vývěsné štíty, regály, zrcadla. -sortiment ...

Zasklívání lodžií: - bezrámový systém otočný, posuvný a rámový posuvný.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování bytů, domů, školy, haly, kanceláře -natěračské, natírání oken a dveří, fasády, ocelové konstrukce.

Služby: -projektování, realizace a údržba zahradních a parkových úprav : - studie, návrhy, osazovací plány zahrad, technické výkresy komunikací, odpočívadel, zídek, pergol, oplocení, automatických bran - realizace úprav terénu, výsadeb záhonů, zakládání trávníků, dřevěných zahradních staveb, komunikací, odpočívadel, oplocení, automatických ...