ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Geodetické a zeměměřické práce: -vyhotovení geometrického plánu -vytyčení hranic pozemku. -vytyčení prostorové a podrobné polohy staveb -vyhotovování mapových podkladů pro projekt.

Stavební firma: - komplexní dodávka staveb o velikosti do 30 mil. Kč - revitalizace - bytové, panelové domy - obklady panelových domů - rekonstrukce, zateplení rodinných domů - střechy. Působnost ve Zlínském, Jihomoravském, Olomouckém kraji a Praha a Střední Čechy.

Likvidace: -odpady i komunální. Svoz, sběr: -odpadu -velkokapacitní kontejnéry, vany. Služby: -recyklace: -stavební sutě (sutí, suť*). Speciální práce: -demoliční (demolice komíny, kontejnery) -pyrolýzní úprava komunálního odpadu -plazmotronové spalovny toxických látek -mytí a desinfekce popelnic -čištění skládkových ...

Stolařství. Výroba, renovace, zakázková výroba: - nábytek - schody - kuchyně - okna - dveře - ložnice.

Malby bytů, kanceláří, škol, provozoven ... Natěračské práce - okna, dveře, radiátory, pergoly ... Opravy nátěrů oken EURO

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Služby: - rámování, paspartování

Maloobchod, prodej, servis: -posilovací stroje a zařízení (autorizovaný prodejce firmy KETTLER) -stoly na stolní tenis KETTLER Návrhy, projekce, dodávka, montáže, servis: -bowlingové dráhy. Zámečnická výroba.

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví Projektová činnost ve výstavbě Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ...

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -ústřední vytápění, topení -zdravotechnika Realizace: -rozvody vody v plastech, oceli, mědi, nerezu

Projekce, montáže, servis: - slaboproud: - rozhlas, telefony, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, satelitní rozvody - silnoproudé rozvody v bytové a průmyslové výstavbě.

Práce: - truhlářství. Výroba, distribuce: - nábytek z masivního dřeva - botníky - věšákové stěny - police.

Klempířské, tesařské pokrývačské práce: -montáže střešních oken. Střechy: -bonský šindel -sedlové, šikmé, valbové (jehlan). Zlínský kraj.

Komplexní realizace na klíč: -zateplování -revitalizace -teplovzdušného a teplovodního vytápění -omítky -půdní vestavby, podkroví -obklady, dlažby Maloobchod, prodej, dodávka: -krby -krbová, kachlová kamna

Provádíme pronájem a práci vysokozvižnými plošinami MP13, MP16, MP20. Údržbu a opravy veřejného osvětlení, elektroinstalace, prořez stromů, atd

Truhlářství, truhlář. Výroba, návrh: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje -ložnice.

Práce: -zemní včetně rozpojení trhavinou -beranění -vytahování štětových stěn -beranění ocelových kruhových i I a U profilů. Stavba, výstavba: -přehrady -čističky odpadních vod -vodojemy -kanalizace.

Stavební práce: -novostavby a opravy střech -montáž vázaných konstrukcí krovu ( tesařské práce) -montáž všech druhů střešních krytin -montáž všech druhů klempířských prvků -montáž střešních oken -montáž bleskosvodů -zednické práce -hrubé stavby "na klíč" -montáž základů a základových desek -montáž ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny: - PVC lino - FATRA, FORBO, GRABO, GAMRAT, GRABOPLAST - kaučukové podlahové krytiny FREUDENBERG - přednátěrové základovací hmoty THOMSIT - laky UZIN, laky a tmely LOBA - nářadí a materiál k pokládce podlahovin - přípravky k ošetření a čistění podlahovin ...

datum zániku: 2.9.2013. Kovovýroba. Strojní výroba: -soustružení: -frézování -broušení -vyvrtávání. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.