ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Projekce, služby, práce, poradenství: - tepelná čerpadla - vyhledávání vodních zdrojů - hydrogeologický průzkum - vrtané studny - komplexní zhotovení vodního zdroje - čerpací zkoušky - monitoring životního prostředí.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Stavební práce v interiéru i exteriéru: - výškové práce - malířství, natěračství - fasády - rekonstrukce bytů a domů. Dveře: - vstupní, bezpečnostní - plastové, euro, dýha. Okna: - zárubně, parapety - dřevěné schodiště - žaluzie, markýzi - zasklívání balkónů. Potrubí: Strojní čištění potrubí a odpadů.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Jiří Vidrman poskytuje vodoinstalační, topenářské a plynařské služby pro byty, rodinné a bytové domy.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Kamenictví. Výroba: - hrobky, pomníky - jednohroby, dvojhroby - urnové hroby standardních i atypických rozměrů k uložení až osmi uren Sochařské práce. Bronzové doplňky, fotokeramika, portréty na pomníky.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba a montáž pomníků. Sekání písma a opravy stávajícího.

Stavební firma. Domovní elektroinstalace. Stavební opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz suti.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Práce: -truhlářské, truhlářství -strolářské, stolářství.

Geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Výškové práce horolezeckou technikou: - průmyslové mytí - nátěry - sanace fasád - kácení stromů - montáže na nedostupných místech ve výškách.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.