Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Předností naší společnosti je profesionalita a více jak dvacetipětiletá zkušenost na trhu. Postaráme se o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky v oblasti prodeje a dopravy kameniva, případně zemních prací. Nabízíme samostatnou dopravu nebo dopravu včetně kameniva. Díky našemu všestranému vozovému parku provádíme navážky ...

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Firma Kovárna - Bystřice s.r.o. se sídlem v Blazicích a provozovnou v Bořenovicích u Holešova se zabývá zámečnickou zakázkovou i sériovou výrobou. Svým zákazníkům nabízíme svařování (železo, nerez, hliník), výrobu stavebních zámečnických prvků (včetně umělecky kovářského zpracování), pálení plechů na CNC plazmě do síly 30mm, tlakové tryskání ...

Práce: -podlahářství, podlahářské: -montáže, prodej plovoucí podlahy -lepení PVC, korek, mozaiky, parkety -renovace parket -prodej a pokládka koberců, koberce -lepení stropních kazet, kazety. Autodoprava, doprava.

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Autodoprava. Odpadové hospodářství - odvoz a uložení odpadů. Stavební práce a demolice.

Firma Rostislav Kotrla se sídlem ve Vsetíně se zabývá zateplením rodinných a bytových domů a také komerčních budov. Při své práci využíváme stříkanou PUR izolaci a foukanou celulózovou izolaci. Současně zajišťujeme také zateplování a izolaci vnitřních i vnějších konstrukcí, střech a krovů, půd, obvodových stěn a příček, stropů a podlah a ...

Zednické práce: - obklady a dlažby - vnitřní a venkovní. - zámková dlažba - zateplení fasády.

Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví Klempířství a oprava karoserií

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Společnost ELMIS CZ, s.r.o. nabízí kompletní elektroinstalační práce a dodávky silnoproudu i slaboproudu. Zaměřujeme se na realizace elektroinstalací převážně pro obchodní centra, výrobní haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme také servisní práce v oboru elektro, záruční i pozáruční servis a zajišťujeme i revize. Dále se zabýváme výrobou a ...

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -skříně -koupelny -stoly -postele

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Malířské a natěračské služby. Malování bytů, domů i komerčních objektů a nebytových prostor. Působnost v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.