Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační: -opravy stoupaček -zdravotní instalace: -rozvody teplé, studené vody, odpadů, bojleru -TOPO, topenářské: -dodávka, montáže - topné systémy, kotle.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - nábytek z masivu vhodný pro knihovny - knihovní regály, police z bukového dřeva.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Vrtání studní, geologické vrty, vrtání i vtěžko přístupných oblastech.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení

Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -zhotovení plechových střech z materiálu Ranilla, Rova i Lindab.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Výroba: - vitráže. Pískování skel a zrcadel. Zušlechťování plochého skla - pro interiéry i exteriéry.

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavební firma, práce: -izolační a zateplovací systémy - sádrokartonové konstrukce a vnitřní omítky -sádrokartonové -rekonstrukce -zateplení -fasády -omítky -kamenové obklady -sanace vlhkého zdiva -tapety. Prodej, dovoz: - stavebního materiálu. do 30 km.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Průmyslové podlahy Ševčík. Specializujeme se na lité průmyslové podlahy. Nabízíme provedení průmyslových podlah na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic.