Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Naše dlouholetá společnost se zabývá návrhy, výrobou a montáží konstrukcí a výrobků převážně kovového charakteru včetně renovací. Pracujeme po celé ČR. Pracujeme jak s běžnou ocelí, mědí, nerezí, mosazí, tak i se sklem, plexisklem, lexanem, tahokovem, pozinkem, komaxitem, PVC a jiným materiálem. Snažíme se navrhovat a zhotovovat jak běžné ...

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Výroba: - informační vitríny pro města a obce - venkovní vitríny pro firmy, školy - prosklenné výstavní vitríny - přebalovací pulty.

Stavební činnost: - pozemní stavitelství, novostavby občanských a bytových staveb - generální rekonstrukce a opravy objektů včetně nástaveb půdních prostor - výstavba průmyslových objektů, komplexních průmyslových areálů včetně dodávky a montáže různých druhů výrobní technologie - základové konstrukce a nosné konstrukce objektů z monolitických ...

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Pokládka podlahových krytin.

Geodetická kancelář. Veškeré geodetické práce pro občany a organizace. Geometrické plány, vytyčení hranic, podklady pro projektanty, vytyčení staveb, zaměření skutečného provedení stavby.

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové stěny v okolí silnic, dálnic a průmyslových prostor -protihlukové systémy prosklené -protihlukové stěny betonové (liadur) -protihlukové stěny dřevěné (u některých typů je možná recyklace) -protihlukové stěny hliníkové.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Sklenářství: -zasklívání-zrcadla na míru -broušení a vrtání -izolační dvojskla -sprchové kouty. -přístřešky z lexanu.

Geodetické a důlně měřičské práce: - zaměřování polohopisu a výškopisu - vytyčování staveb - zaměřování inženýrských sítí a přípojek - vytyčování hranic pozemků - dělení pozemků - zaměřování skutečného provedení staveb - geometrické plány po rozestavěné či nové stavby - geometrické plány na věcná břemena.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Provádění výškových a zednických prací.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Firma SEA Zlín s.r.o se zabývá výrobou kotlů a rekonstrukcí kotelen - komplexní dodávka, montáž a servis. Jako Zlínská firma s dlouhodobými zkušenostmi se zabýváme rekonstrukcí kotelen, včetně dodávky a montáže tlakových zařízení, plynových rozvodů a plynovodů. Jsme certifikovaní specialisté na výrobu kotlů ...

Sklenářství. Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - řezání, vrtání skla. Výroba: - skel na míru - zrcadel - sprchové kouty. - interiérové i exteriérové prvky ze skla - obklady, zábradlí