Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Sklenářství: - zasklívání-zrcadla na míru - broušení a vrtání - izolační dvojskla - sprchové kouty. - přístřešky z lexanu.

Sklenářské práce: -řezání, broušení skla -lepení skel a zrcadel -montáž zrcadel i skel v interiérech -vrtání otvorů -výroba skleněného nábytku -pískování -zasklívání.

Společnost Gasedo - Martin Dolanský Zlín provozuje eshop detektor-shop.cz, kde můžete objednat profesionální detektory plynu. Využijte možnost pronájmu - zapůjčíme spolehlivý osobní detektor plynů pro profesionální použití v oblasti, kde hrozí nebezpečí při práci s výbušnými či jedovatými plyny nebo nedostatek kyslíku. Také provádíme revize ...

Poskytujeme tyto služby Malířské a natěračské práce Malby interiérů, dekorativní malby Nátěry fasád Lakýrnické práce Nátěry topných těles, a hutních materiálů Nátěry střech Provádíme stříkané tapety variopoint Fládrování

Rámování a paspartování Sklenářské práce Pískování skla

Provádíme: - ruční zemní práce včetně definitivních ůprav - zemní práce minibagrem - pokládka a zatahování kabelů - pokládka a zatahování HDPE trubek - protlaky

Sklenářství a rámování: - montáž zástěn - zrcadla na zakázku - pískování skla.

Práce sklenářské: -zasklívání, řezání, broušení, vrtání skla -lepení skel. Výroba ze skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (zpětná zrcátka) -skleněné skříně -výstavní skříně -vitríny -izolační dvojskla, dvouskla -DITHERM vakuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. Rámování: -obrazy.

Skleněné výrobky: - dveře a stěny - sprchové kouty - zábradlí a stříšky. Kování na sklo Ochranné zástěny a přepážky COVID -19.

Sklenářské služby a servis. Zasklívání oken, výloh, skleníků, pergol. Zateplování schodišťových prosklených oken - luxfery, skleněné cihly. Zateplení oken. Veškeré vrtání a broušení. Řezání a lepení zrcadel.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - zasklívání oken Výroba, prodej: - izolační dvojskla (dvojskel) - zrcadla Prodej, maloobchod, montáž: - plastová a hliníková okna SALAMANDER, VEKA

Sklenářství. Zasklívání a opravy oken, verand, dveří. Lepení poliček. Prodej: - sklo - polykarbonát na míru - akryl a silikony.

Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Výroba: - ocelových zárubní - protipožárních i bezpečnostních. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce: - frézování - soustružení - broušení - lisování - řezání - stříhání a ohýbání plechů.

Sklenářství. Kompletní sklenářský servis: - zpracování skla - řezání, vrtání, broušení hran - zasklívání oken, dveří - pískování - lepení zrcadel - lepení akvárií, terárií - skleněné vitríny - náhrobní desky ze skla. Zabezpečení obchodů: - bezpečnostní skla - protipožární skla - speciální skla pro odhlučnění.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Kominictví. Stavby nerezových, keramických komínů. Vložkování komínových průduchů, opravy nadstřešních částí, Připojování spotřebičů paliv. Kontroly, revize a čištění spalinových cest.

Loukovské strojírny. Kusová, malosériová výroba. Kovoobrábění: - soustružení, frézování -broušení kovů. Drobné zámečnické práce.

Výroba, dodávka, montáž: -montované ocelové haly -střechy -opláštění hal -ocelové konstrukce a přístřešky Nabízíme rámové i obloukové haly. Montáž solárních panelů: -stavby fotovoltaických systému na klíč -partnerství s podílem na zisku -pronájem Vašich střech či prostranství -el. energii za výhodnějších podmínek -zřízení ...

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.