Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrábí a dodává jeřáby a zdvíhací zařízení. Jsme zaměřeni především na výrobu jeřábů mostového typu a jeřábů konzolových nebo sloupových. Vyrábíme nové jeřáby a řešíme také jejich rekonstrukce a generální opravy. Výroba: - mostové jeřáby, mostový jeřáb - portálové jeřáby, portálový jeřáb - sloupové, konzolové ...

Práce: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásové pile -ohýbání plechu -obrábění kovů -mechanické leštění a broušení. Výroba z nerezu a oceli: -zábradlí, mříže, schody, schránky.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Firma RACHA KOVO SPORT s.r.o. působí na trhu více jńež 10 let. Naše podnikatelská aktivita je zaměřena především na zámečnické práce, výrobu regálových systémů, a v posledních dvou letech výrozně vzrostla výroba související s výstavbou sportovišť, zejména fotbalového vybavení. Kromě vlastní kovovýroby se zabýváme také prodejní činností. Máme ...

Kovovýroba, výroba: -stavební zámečnické výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálů: -řezání, stříhání, ohýbání plechů -zakružování a stáčení trubek a profilů -lakování Kovoobrábění.

Práce: - protlaky zeminou - plynofikace, plynové přípojky, plynařské práce - zemní a výkopové práce.

Návrhy, realizace: -interiéry, rekonstrukce interiérů. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konstrukce -zámečnické konstrukce - nerezové prvky: -zábradlí, přepážky, madla, atypické prvky. Montáže: -sádrokartonové příčky -stropní podhledy.

Kominictví. Demolice původních starých komínů. Výstavba komínů. Rekonstrukce, frézování, vložkování komínů. Kotlíkové dotace.

Montáž, poradenství: -fóliové hydroizolace: -pro ploché střechy, zelené střechy, terasy, spodní části staveb, zahradní jezírka, bazény -materiály FATRAFOL, SARNA, SIKA, ALKOR -tepelné izolace ROCKWOOL a ORSIL -hromosvody, světlíky. Práce: -klempířské, klempířství.

Zámečnická výroba, kovoobrábění

Hydroizolace střech. Malby, nátěry, nástřiky. Konstrukční a montážní práce.

Montáž a opravy: - vyhrazených elektrických zařízení - elektronických zařízení - telekomunikačních zařízení - silnoproudých rozvodů. - protipožární signalizace EPS. Vedení: - účetnictví - daňové evidence.

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Výroba, montáž, nástřik, prodej: -dopravních silničních značek. Výroba polep. Potisk plnobarevný: -samolepky, textilie, plakáty Práce: -zámečnické, kovovýroba.

Stolařství. Zakázková výroba: -dveře -schodiště -vestavěné skříně -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice. Vzorková prodejna SAPELLI. Certifikovaná montážní firma SAPELLI.

Solární ohřev vody, bazénu. Solární topení, přitápění. Tepelná čerpadla. Topenářské práce. Úpravy tvrdosti vody. Vodoinstalatérské práce.

Kompletní kominické služby - prodej a montáž komínových systémů - rekonstrukce komínů - vložkování a frézování komínů - revize a měření emisí - kolaudace komínů - poradenství

Izolace: - staveb, - střech, - bazénů, - balkonů, - teras. Hydroiziolace. Tepelné izolace, zateplení. Izolace proti chemickým látkám

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.