Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektroinstalace, revize elektro. Zabezpečovací systémy. Informační technologie. Centrální vysavače.

Malířství a natěračství. Drobné zednické práce. Opravy omítek.

Stolařské práce: - drásané dveře - drásaný nábytek - vestavné skříně - kuchyně - schody - interiérové dveře - obklady.

Výroba: - izolačních skel pro dodavatele skleněných fasád, výrobce dřevěných oken a ostatní výrobce izolačních skel - izolační dvojskla, trojskla - speciálního a velkoformátového zasklení - velkoformátová skla - bezrámové zasklení - systém skleněných stěn NOframe4.

Stavební firma, práce: -průmyslové a inženýrské stavby -rekonstrukce a modernizace staveb -bytová výstavba -zateplování -demolice.

Topenářská firma Buják: -plynoinstalace -montáže tepelné techniky -obytné i občanské budovy vč průmyslové kotelny.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Dodávka, montáž: -dveře, zárubně Sapeli, Kronodor -kování Kobra Rostex -plovoucí podlahy.

Revize, servis: - plynových kotlů - ohřívačů vody. Montáže: - plynových zařízení, kotlů. Práce: -elektromontážní, elektromontáže. Revize, oprava: -elektrická zařízení včetně hromosvodů -elektrospotřebiče (spotřebiče) -elektrické ruční nářadí -elektrická zařízení pracovních strojů.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Podlahářské práce. Pokládka podlahovin: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - linoleum - sportovní podlahy. Příprava podkladu.

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Klempířské práce Montáž - vzduchotechnikaprodej a instalace - rekuperační zařízení

Služby: - geometrické plány: - pro rozdělení pozemku - pro vyznačení budovy do katastru nemovitostí - pro zřízení věcného břemene k části pozemku - zaměření polohopisu a výškopisu pozemku - vytyčení stavebního objektu - vytyčení hranice pozemku v terénu - zaměření skutečného provedení stavby .

Instalatérské práce vodo-topo-plyn. Práce, rekonstrukce: -kompletní výměny rozvodů vody a odpadů v panelové výstavbě -výměny otopných těles v panelové výstavbě Vypracování projektové dokumentace autorizovaným projektantem.

Opravy, revize, montáže: -plynové spotřebiče Rychlá a expresní oprava: -speciální služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotle ústředního topení -lokální plynová topidla.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč -opravy a rekonstrukce střech -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví -izolace střech -montáž a prodej krytin.

Firma Pavel Mrázek - MP stav se zabývá stavební činností, nákladní autodopravou a zemními pracemi. Provádíme výstavbu rodinných domů, zednické a obkladačské práce, terénní úpravy i bourání. Sídlíme v obci Rudimov, okres Zlín. Naše činnost, stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - obkladačské práce, obklady - zednické práce, ...

Stavební firma. Dodáváme a montujeme sádrokartony, kazetové podhledy, půdní vestavby a izolace. Provádíme rekonstrukce bytů a půdních prostor či zednické práce.

Kominictví Jiří Bahula provádí kompletní kominické práce od stavby komínu z různých materiálů, čištění a vložkování až po frézování komínových těles. Většinu prací provádíme po celý rok i v zimním období. Sídlíme v obci Horní Němčí, okres Uherské Hradiště. Zakázky realizujeme v rámci celé České republiky. Kominík, provádíme tyto ...

Autoservis, autoopravna. Zámečnictví.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - revize Oprava, servis: - počítače