Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - přeprava a odtahy vozidel - sečení trávy - kácení porostů - úklid zpevněných ploch – zametání a odklízení sněhu

Činnost: - zemní a výkopové práce - lesní činnost - těžba dřeva - přibližování dřeva - nákladní autodoprava

Stavební firma. Rekonstrukce, opravy a demolice staveb. Výstavba. - pozemní komunikace - vodohospodářské stavby - stavby občanské vybavenosti - průmyslové haly - rodinné domy.

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Návrh, montáž, revize: - slaboproudé elektroinstalace - zabezpečovací, kamerové systémy - telefonní ústředny - strukturovaná kabeláž.

Služby: - rizikové kácení - péče o dřeviny - výškové práce

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Prodej: -solitérní nábytek, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplňky. Práce: -stolařské, truhlářské, podlahářské. Dřevovýroba, montáže: -nábytek dřevěný - kusový, kancelářský, bytový z materiálu masiv, lamino, dýha -výrobky truhlářské zakázkové - vybavení pro prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony

Práce: - malířské, natěračské práce - benátské štuky - imitace travertinu, kovového povrchů - vzhled pohledového betonu.

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení - elektrikář.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Stavební firma: - VODOHOSPODÁŘSKÉ STAVBY - revitalizace toků, rekonstrukce stupňů a jezů, opravy hrázních těles, protipovodňová opatření - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníků, mokřadů a přehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivace a sanace skládek komunálního odpadu - výsadba zeleně a jejich údržba v blízkosti toků - ...

Stavební firma. Práce -zateplování - fasády, budovy -výstavba rodinných domů na klíč -zakládaní staveb -ploty -zámkové dlažby -vnitřní obklady a dlažby -klempířství -hromosvody -plastová okna a dveře. Služby: -stavební dozor.

- Kompletní instalatérské práce vodo-topo-plyn - Vodo-topo systémy Giacomini - Tepelná technika Viessmann - Čištění kanalizace - Prodej profi oděvů Snickers

Stavební firma. Výstavba, realizace, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce. Elektroinstalační práce.

Stavební firma. Stavba, výstavba: -pozemní stavby, domy na klíč. Práce: -zednické: -obklady, dlažby, fasády -rekonstrukce: -byty a nebytové prostory. Přeprava: -kontejnerů hydraulická ruka -zemní práce.

Elektromontáže, elektroinstalace: - provádění elektromontážních prací v oblasti silnoproudu a slaboproudu - revize elektrických zařízení a spotřebičů - kamerové systémy - datové rozvody - hromosvody a uzemnění - inteligentní elektroistalace -protipožární ucpávky HILTI.

Práce instalatérské: -rozvody vody,topení a podlahového vytápění v plastových technologiích -jednotrubkový systém ústředního vytápění v rodinných domcích (RD**) z PE** plastu za použití německého systému HEIMEIR. Dodávka,montáž: -plynové kotle včetně kompletního zařízení kotelen v celém sortimentu -výrobky VAILLANT,PROGETTO ...

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...

SLUŽBY: -projektování, projekce elektrozařízení a instalace -elektromontáže MaR a technologických celků a technologií -servis a opravy vyhrazených elektrických zařízení -revize, servis a oprava elektrického zařízení.