Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -stavební práce -zednické práce -rekonstrukce objektů, bytových jader -omítky, dlažby, obklady, sádrokartony

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Zpracování kamene. Kamenické práce: - zídky, obklady, dlažby

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské, malířské, obkladačské, podlahařské Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - závitování. Stolařství.

Firma poskytuje kompletní instalatérské a topenářské práce pro rodinné a bytové domy, byty, nebytové prostory, malé a středně velké průmyslové objekty a haly v okrese Vsetín, Zlín Po domluvě realizujeme zakázky i v jiných regionech. Prováděné práce: zdravoinstalace: -kompletní rozvody v rodinných domech -rozvody vnitřního vodovodu a ...

Betonové podlahy. Venkovní plochy. Podkládání betonové desky. Strojně hlazené betonové podlahy. Průmyslové betonové podlahy s obrusuvzdorným monolitickým potěrem. Cementové a epoxidové stěrky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, technický servis, poradenství: - lepidel, lepidla-lepení a spárování obkladů a dlažeb - sanace betonových konstrukcí - pokládka a sanace potěrů horních vrstev podlah - stavební chemie.

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Návrh, prodej, realizace: - elektrické podlahové topení, topné rohože, kabely, termostaty, kompletní topné systémy.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - masážní lehátka, stoly, židle - srubový nábytek - sedací a relaxační vaky Truhlářství - palivové brikety

Zeměměřické práce: - geometrické plány -vytyčení vlastnické hranice -vytyčení staveb -zaměření inženýrských sítí Poradenská a konzultační činnost: - zprostředkování smluv a návrhů na vklad do katastru - vyřízení souhlasu s dělení (SÚ Bystřice p.H.)

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce. Střešní krytina - Tondach, Bramac, Iko, Tegola. Výškové práce pomocí horolezecké techniky - natírání a mytí oken, ořez stromů.

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Pobočka. Služby: -celní deklarace. -celní poradenství -celní řízení -intrastat -elektromontážní práce

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, malby: -byty, bytů -kanceláře, kanceláří -školy -haly -schodiště -natěračské, nátěry, natírání: -okna, dveře (oken, dveří) -topná tělesa, topení, radiátory -ploty, oplocení -střechy -konstrukce.

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Malířské a natěračské práce. Malířství, malby, malování Natěračství, nátěry.