Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: stavební zámečnictví. Svařování pro strojírenství. Svařování 2tig hlinik a nerez.

Stavební práce: - bourání - elektroinstalace, elektromontáže - zdění - podlahářské práce - vodoinstalace - topenářské a plynařské práce - rekonstrukce koupelen

Práce: - klempířské - pokrývačské - realizace a rekonstrukce střech.

Montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - montáž elektrokotlů.

Oprava, servis: - vstřikovací lisy - roboti, robotů SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zařízení - práce na elektrických zařízení do 1000V

Stavební práce: - fasády - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce.

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Podlahy Krabica, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - dřevěné plovoucí podlahy Práce: - podlahářské.

Činnost - malířské práce - tapetování - zateplení a malby fasád - sádrokartonářské práce, strukturální omítky.

Elektroinstalační práce - revize elektroinstalací domů, bytů, průmyslových zařízení, rozvaděčů - revize hromosvodů.

Elektromontážní práce - realizace a provoz fotovoltaických elektráren - montáž klimatizace s bezdrátovým dálkovým ovládáním - montáž a instalace tepelná čerpadla.

Dodávka, montáž - sádrokartonové konstrukce - laminátové a masivní podlahy - střešní okna Velux. Stavební činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Služby - čištění podlahového a klasického topení tlakovou i chemickou cestou - dezinfekce vodovodního potrubí.

Montáže, instalace: -rozvody vody - plast, pozink -ústřední vytápění -plynu -elektřina. Prodej: -plynové kotle. Servis, oprava: -plynové kotle VIADRUS, JUNKERS, VAILLAND, BUDERUS, THERMONA.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - kompletní realizace střech, zahradních altánu a pergol.

Činnost - kominické práce - revize a kontroly spalinových cest - revizní technik komínů.

Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin - renovace parket.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytů, bytových jader - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Výroba, ...

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektová činnost ve výstavbě